2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما هم یه دبیر شیمی داشتیم نمره زیر ١٧ رو میبرد تو خیابونی ک مدرسه اونجا بود دور کل خیابون میگردوند با یه برگه من تنبل کلاس هستم البته خداییش هیچوقت من جزو اونا نبودم از ترسم همیشه درس میخوندم 😂😂😂

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ما هم یه دبیر شیمی داشتیم نمره زیر ١٧ رو میبرد تو خیابونی ک مدرسه اونجا بود دور کل خیابون میگردوند ب ...

چقدر کارش زشت بوده!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
چقدر کارش زشت بوده!!!!

به شدت ترسناک بود 😅 یه چند تا از همکلاسیا دوست پسراشون تو همون خیابون مغازه داشتن کات کردن دیکه😂😂😂😂

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
به شدت ترسناک بود 😅 یه چند تا از همکلاسیا دوست پسراشون تو همون خیابون مغازه داشتن کات کردن دیکه😂😂 ...

خوب سبب خیر شده!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

یه بار رفتیم اردو موقع اذان به زور ما و بردن نماز😒

ماهم بدون وضو رفتیم نماز خوندیم وسط نمازم با هم حرف میزدیم یکی از دوستام به بهونه زنگ زدن گوشیش وسط نماز پاشد رفت😐😂😂😂😂

بیز بوردا کرونا گلیب😷
یه بار رفتیم اردو موقع اذان به زور ما و بردن نماز😒 ماهم بدون وضو رفتیم نماز خوندیم وسط نمازم با هم ...

نماز بی وضو که تا دلت بخواد من خوندم کلی هم بابتش جایزه گرفتم😂😂

این نیز بگذرد