2777
2789

جوشانده اسطوخودوس بخور

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف دیکلوفناک 100بذار 5دقیقه ای خوب میشی

منم دردام شدیده اما این شیافو ک میذارم انگار اب رو آتیشه

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

اوووف خدا 

کیست نداری؟؟

من کیست دارم . اچ دی میخورم کیستم داره کوچک میشه 

وقتی شروع درده مسکن استفاده کنی درد قابل کنترل تره   

تا فهمیدی شیاف بذار . جواب نداد دو تا با هم بذار   

هر چند خیلی خوب نیست و باید درمان اساسی باشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اوووف خدا  کیست نداری؟؟ من کیست دارم . اچ دی میخورم کیستم داره کوچک میشه  وقتی شروع درد ...

قبلا کیست داشتم اینجور دردناک بووود... اینبار سونو هم دادم گفتن کیست نداری....ولی نمیدونم دلیلش چیه

منم درد شدید میگیرم اعصابمم که دیگه نگووو همیشه هم شیاف وژلوفن باهم استفاده میکنم وکلی چایی نبات میخ ...

من این چیزا بهم اثر نمیکنه کل صورتم کبود میشه و میفتم