niloufare مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 246 عنوان درد پریود شدیییییییید 144 بازدید | 19 پست بچه ها من خیلی پریود دردناکی دارم درحدی که هرباااار بستری میشم و از هوش میرم حتی فشارم می افته و..... چیکار کنم؟ کسی هست اینجوری باشه؟؟؟ 1399/12/27 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjkoiytrdscv عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5983 جوشانده اسطوخودوس بخور وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
ملی_بلاااااا عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 2142 شیاف دیکلوفناک 100بذار 5دقیقه ای خوب میشی 🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜
ونووس_خانومم عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 1089 بیایین تاپیک قبلیم عکس خریدای عیدمو گذاشتم 😍 سکوت از ما احساس زرنگی از شما ....
مادرشوهرتونممم عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2072 شیاف دیکلوفناک 100بذار 5دقیقه ای خوب میشی منم دردام شدیده اما این شیافو ک میذارم انگار اب رو آتیشه واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿♀
star___3 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4522 اگه علاوه بر درد خونریزیت هم کمه. رنگش تیرست و به صورت لخته هم دفع میکنی نشونه سردی رحمه.
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 7032 اوووف خدا کیست نداری؟؟من کیست دارم . اچ دی میخورم کیستم داره کوچک میشه وقتی شروع درده مسکن استفاده کنی درد قابل کنترل تره تا فهمیدی شیاف بذار . جواب نداد دو تا با هم بذار هر چند خیلی خوب نیست و باید درمان اساسی باشه گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
niloufare مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 246 اگه علاوه بر درد خونریزیت هم کمه. رنگش تیرست و به صورت لخته هم دفع میکنی نشونه سردی رحمه. وااااااای دقیقاااا خیلی طبعم سرده نمیدونم چیکارش کنممممم
زیبای،خفتههه عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 783 منم درد شدید میگیرم اعصابمم که دیگه نگووو همیشه هم شیاف وژلوفن باهم استفاده میکنم وکلی چایی نبات میخورم بهتر میشم هیچ وقت کسی رو کوچیک نکن"نقطه"هم کوچیکه ولی جمله رو تموم میکنه!!
niloufare مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 246 اوووف خدا کیست نداری؟؟ من کیست دارم . اچ دی میخورم کیستم داره کوچک میشه وقتی شروع درد ... قبلا کیست داشتم اینجور دردناک بووود... اینبار سونو هم دادم گفتن کیست نداری....ولی نمیدونم دلیلش چیه
زیبای،خفتههه عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 783 اگه علاوه بر درد خونریزیت هم کمه. رنگش تیرست و به صورت لخته هم دفع میکنی نشونه سردی رحمه. منم همینطورم چطوری میشه درمان کرد هیچ وقت کسی رو کوچیک نکن"نقطه"هم کوچیکه ولی جمله رو تموم میکنه!!
niloufare مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 246 منم درد شدید میگیرم اعصابمم که دیگه نگووو همیشه هم شیاف وژلوفن باهم استفاده میکنم وکلی چایی نبات میخ ... من این چیزا بهم اثر نمیکنه کل صورتم کبود میشه و میفتم
star___3 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4522 وااااااای دقیقاااا خیلی طبعم سرده نمیدونم چیکارش کنممممم طب سنتی براش درمان داره عزیزم. فقط باید جای درستی بری. اگه تهرانی برو کلینیک سجاد.