2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم منفیه قبول ندارم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

طب سنتي رو تقريبا قبول دارم اما طب اسلامي رو اصلا

اين طب اسلامي يهو از كجا پيداش شد ما تا ده بيست سال پيش طب اسلامي نداشتيم يهويي پيدا شد شيادي جديده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
طب سنتي رو تقريبا قبول دارم اما طب اسلامي رو اصلا اين طب اسلامي يهو از كجا پيداش شد ما تا ده بيست س ...

خب شاید بعضی روایات درست باشن و سندیت داشته باشن 

تبریزیان که کلا .... به کنار از حد گذرونده چرند گویی رو

خب شاید بعضی روایات درست باشن و سندیت داشته باشن  تبریزیان که کلا .... به کنار از حد گذرونده چ ...

يهو روايات پيدا شدن؟اگر اين روايات از قبل بود چرا كسي حرفي از طب امام ها رو نميزد يه دفعه اي تو چند سال اخير شروع كردن از روايات دارو و درمان پيدا كردن تو عصر علم به زمانيكه همه چيز از دين بود اين طب اسلامي نبودش اين دكون جديد شيادهاست همون گياه هاي طب سنتي رو قاطي هم كردن به اسم داروي امام ها ميفروشن 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خب شاید بعضی روایات درست باشن و سندیت داشته باشن  تبریزیان که کلا .... به کنار از حد گذرونده چ ...

روایات هم از همین طب سنتی گفتن طب سنتی خیلی قدیمی از زمان ابو علی سینا و زرتشت دکتر طب سنتی بودن طب اسلامی چند وقت اومده 

خودشناسی DNA plus