2777
2789
عنوان

اشکم دراومد.....

369 بازدید | 12 پست

من مشهدم بیشتروقتها صبح زود کارگرهارومیدیدم که توسرماگوشه خیابون نشستن که یکی ببرشون سرکار....

جوون بودن سن بالاهم بودن بعضی ها تاظهرمیمونن همیشه به این فکرمیکردم که اگه کارنباشه چه جوری سرظهرناامید ودست خالی برگردن خونه...همیشه بیل وکلنگشون همراهشون بود...الان شهرداری مشهد همشون وساماندهی کرده جایگاه هابزرگ باصندلی براشون آماده کرده بااحترام برخوردمیکنه اگه کار گیرشون نیاد خودشهرداری میبرشون فضای سبز وکارمیده بهشون دیگه توسرمایازیرآفتاب لبه جدول منتظرنمیمونن ....

الان تواخبارم دیدم خبرشو اشکم دراومد ..خدا هیچ مردی وشرمنده زن وبچه ش نکنه واحسنت به شهرداری مشهد بابت اینکارش...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا افرین بهشون چه عجب به فکر بودن 

آره واقعا خودم جایگاه هاشون ودیدم خیلی قشنگ وبه روزه...این احترام به کارگره....

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

واقعا احسنت یه بار نزدیک ظهر به یه نفرشون گفتم اقا دیگه الان ظهره کسی که دیگه دنبال کارگرنمیاد بهتر نیست برید خونه خیلی هواسرده گفت خواهر زن وبچم منتظرن فک میکنن من الان سرکارم چطوری دست خالی برم خونه خیلی دلم واسشون خون شد.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
چه خوووووب انشاءالله برای کاگرهای کل کشور همچین کاری انجام بشه خداخیرشون بده

ازمشهدشروع شده انشاءالله کل کشور اینطوربشه وجایگاه کارگرهاهم مثل کارمندها باکلاس باشه ودرشانشون باهاشون رفتاربشه...

واقعا؟بالاخره یه خبر خوبم خوندم .

آره من بغض کردم بااین خبر.....بدترین صحنه س که کارگر لبه جدول بشینه برای کار.....حقشون نیست

اره مخصوصا جا پنجراه همیشه ی خدا شلوغ بود امیدوارم دیگ نباشه

فقط دور میدون فرودسی اینطور شده 

اونم چون دوره از کنار خیابون تا حدودی ،اونی ک میاد دنبال کارگر هر کی دم دست باشه رو میبرم ،کارگرام نمیرن تو مکان مشخص شده

اما این که میبرن خود شهرداری میبره برای کار ،اگر صحت داشته باشه خیلی خوبه

منم هر بار میبینم خیلی غصه م میشه ،خصوصا شبا ساعت ۱۰_۱۱شب میبینی هنو پیرمردا نشستن منتظر😔

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.