2777
2789
عنوان

غیرت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندگی من شده سریال به خدا جرعت ندارم بگم به کسی خدا شاهد پست چی میاد در خونه میگم خودت برو از ترس .یه بار دو تا از دانشجوهاش اومده بودن خونه ما دانشجو میگم یعنی ۱۰سال از من کوچکتر سلام و اینا میوه بردم براشون بعد هی ذوق داشتن استاد استاد میکردم بعد با من حرف میزدم جواب میدادم اینا رفتن این شروع کرد تو به اینا نخ می‌دادی منو میگی🤯 کلا تا سه روز دعوا من هی میگم اونا بچه من حساب میشن میگه از تو برمیاد هیچی دیگه الان هر جا میریم من سرم مثل عقب مونده ها پایین مثل لال ها ساکت 

دقیققااا من خودمم روش حساسم ولی نشون نمیدم 😂واسه همین خوشم میاد عین منه

منم همینجور خودم نشون نمیدم و نمیگم ولی اون به روش میاره و قخر میکنه و ناراحت میشه همیشه هم میگه من دیگه کاری به کارت ندارم برو هر کاری میخای بکن ینی که ازت ناراحتم تامامم😂

به نظر من اینا تفاوت فرهنگیه واسه همینه میگن باید کسیو انتخاب کنی که  بهم بخورید  انتخاب ...

نمیدونم والا ولی تو بجنورد این چیزا بی فرهنگیه البته  چون خانمه مطلقه بود و بزرگتر بود و یه دختر بزرگ داشت و پسر خاله ی من‌مجرد بود خالم مخالف بود ولی خب بعضی وقتها مسرها خررر میشن

میرقصانم زندگی را به سازم
نمیدونم والا ولی تو بجنورد این چیزا بی فرهنگیه البته  چون خانمه مطلقه بود و بزرگتر بود و یه دخت ...

چطوری هم استانی😃

چرا این مسایل و مسائل خیانت توی بجنورد آنقدر زیاده؟

غالبا کسایی که توی خونه شون ماهواره دارن چون یه سری مسائل رو خیلی راحت و عادی نشون میدن این اتفاقا می افته ایشالله پسر حالت طلاقش بده راحت بشه از دست همچین کسی 

چرا پسرا جدیدا جاده خاکی میزنن میرن با زن مطلقه و حتی شوهر دار پست میشن🙄😑🔫😑😑😔