2777
2789
عنوان

غیرت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 95 پست

حتی هی خواب میبینه میات دعوام میکنه ک خواب دیدم یکی نگات کرد...منم بشدت از چادر بدم میومد بخاطرش چادری شدم حالا میگه باید نقاب بزنی ک بتونم باهات زندگی کنم منم باهاش اتمام حجت کردم ک نمیزنم هرکاری میخای بکن...زندگی نیست برج زهرماره.

خدایا شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا زنده باشید و شاد والا انقدر واسه من خودشو گرفت و دعوا به پا کرده سر هیچی نگو نگم برات یه بار ...

مرسی عزیزم 🌹الهی بگردم‌خب اینجوری خیلی اذیت شدین 

امید وارم همیشه زندگیتون به شادی باشه البته اون خودشم بار ها گفته میدونه من خیلی لجبازم‌😂میگه یه چیزی بگم‌تو بیش تر دوس داری برعکسشو انجام بدی 

خدا کنه همیشه همین باشه 😂

حتی هی خواب میبینه میات دعوام میکنه ک خواب دیدم یکی نگات کرد...منم بشدت از چادر بدم میومد بخاطرش چاد ...

ببخشید ولی اینی که گفتید میتونه ریشه ی پارانویا باشه که فرد حتی خواب هاش رو هم جدی میگیره 

چادر بپوش ..جلوی چادرتو بگیر..موهاات بیرون نباشه..ارایش خیییلی کم در حد مداد ابرو و ریمل...رژ ب هیچ وجه نزن..جلو نامحرم حجاب کامل حتا جوراب..با پسرا و مردا نخند .. وقتی میریم مغازه از فروشنده تشکر نکن و......

بازم بگم؟😐😐😐😒😒😒

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
ببخشید ولی اینی که گفتید میتونه ریشه ی پارانویا باشه که فرد حتی خواب هاش رو هم جدی میگیره 

بله منم میدونم ولی جرعت نمیکنم بهش بگم..خونوادش میدونن ک مشکلی داره خیلی همدردی میکنن

خدایا شکر  
از بیرون ببینیش هم خیلی آدم محترم و با شخصیتیه...بخدا هر کی درد داره باهاش درد دل میکنه همه قبولش دا ...

دیدی مال منم اینجوری هر کی ما رو میبینن میگه حتما تقصیر توجه مرد به این آقایی به این محترمی .هر کی منو باهاش میبینن میگه وای تو اینو چجوری تور کردی خبر ندارن منو چه جگر خون می‌کنه که

بله کاملا درسته .پیش هر کی رفتم مشاوره گفتن ک از اول خیلی کوتاه اومدی

متاسفانه خیلی ها این مشکلو داشتن مخصوصا کسایی که تو سن پایین ازدواج میکنن 

من مادر و خیلی از اطرافیان خودم تو سن پایین ازدواج کردن و من قشنگ حس کردم خیلی کاراشون از اول یکم بد عادت میکنه اقایونو 

حتی پدر خودمم همینه 🤦‍♀️

به نظرم اگد میتونید همسرتونو ببرین پیش روان کاو که بهتر کمکتون کنن مشاوره واقعا اونقدر واسه این مسائل کار برد نداره