2777
2789
عنوان

غیرت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 95 پست
من نمیگم‌حرفم درسته یا طرفداریه پسر خالمو نمیکنمااا ولی خب خانمش هم مشکل داشت خداییش .‌اخرم جدا شدن ...

به نظر من اینا تفاوت فرهنگیه واسه همینه میگن باید کسیو انتخاب کنی که  بهم بخورید 

انتخاب کردن خیلی مهمه ، خیلیا شاید بپسندن و خیلیا هم نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فک کردی اینجوری مثلاً رو روسریت غیرت داره آرایش نکنی پسری نبینتت نه به خدا کسی که اخلاقش اینجوری ...

اخه اصلا بهم گیر نمی ده اصلااا 

بخوادم یه چیزیو بگه اینقدر قشنگ میگه من خودم خوشم میاد تازه اونم میگه این نظر منه باز انتخاب با خودت 

اما من خودم همیشه خوشم میومد کسی حواسش به همه چیم باشه 

😂 اما در این حد از گیر دادن خوشم نمیادولی در کل کسی که رفتاراش با عشق باشه خیلی فرق داره با کسی که گیر میده 

مثلا گیر دادنای برادرا خیلی تو مخه اصللللا خوشم نمیاد

چه جالب  من خدارو شکر با ارایش و پوششم هیچ مشکلی نداره میگه هر طور دوس داری فقط خیلی بدن نما ن ...

اره منم بد نمیپوشم ولی به قول مامانم گیر دادنش بیشتر اظهار وجوده چون اگر گوش ندم بداخلاقی نمیکنه باهام 

نامزد من غیرتی هست ولی نه اونجور ک بگه لباست اینجوریه یا موهات بازه اینجوری که مثلا بدش میاد کسی پشت ...

دقیققااا من خودمم روش حساسم ولی نشون نمیدم 😂واسه همین خوشم میاد عین منه

اخه اصلا بهم گیر نمی ده اصلااا  بخوادم یه چیزیو بگه اینقدر قشنگ میگه من خودم خوشم میاد تازه او ...

ایشالا زنده باشید و شاد والا انقدر واسه من خودشو گرفت و دعوا به پا کرده سر هیچی نگو نگم برات یه بار من کلا گذاشته بودم بیرون آفتاب بود تو دانشگاه تازه نامزد بودیم همچین از بازو منو کشید کلاه رو برداشت از سرم گفت فقط ابرو ببر از من نمیگی این جلب توجه می‌کنه کلاه رو مقنعه ها نه تنها