2777
2789
عنوان

صدف

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 30 پست

توخودتم باشی داستان زندگیتو بخوای بزاری جوری میزاری ک لو نری کسی نشناسدت اینجا ممکن کسی بشناسدش ادم میاد اینجا با کسایی ک نمیشناسه راز دلشو میگه ک توی واقعیت شاید صدف عمرا اینارو ب کسی نگفته روش نشده باشع من اوایل بچها میگفتن دروغ میگه فکرمیکردم دروغ میگع ولی بعدش گفتم چ لزومی داره بیاد اینکارو کنه 

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتم میکنه

چرا اخه مگه دوس ندارین هم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
توخودتم باشی داستان زندگیتو بخوای بزاری جوری میزاری ک لو نری کسی نشناسدت اینجا ممکن کسی بشناسدش ادم ...

درست میگی جوری نمیزارم که لو برم اما یکیو میخاستم که دردل کنم دلم خیلی پره

وقتی میریزم تو خودم قلبم فشار وارد میشه درد میگیره نیاز ب خالی شدن دارم

داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔
بنظرم تو هنوز حق انتخاب داری اگه واقعا دوسش نداری قید این رابطه رو بزنی بهتره تا فردا با دوتا بچه بر ...

فقط از خدا میخام منو زود ببره این دنیا خیلی منو عذاب میده

اون اگه منو دوست داشت کاری نمیکرد ناراحت بشم

همین اگ دوستت داشت نظرش نسبت ب تو زندگی خوب درارامش بود یکاری میکرد توهم اروم شی ناراحتت نمیکرد    صدف اینحرفارو بخودشم میگی ک خودشو اصلاح کنه محبت کنه رفتارشو تغیبر بده ببین اگ بش گفتی و بازم تغیبری نکرد پس زندگی با این مرد صلاح نیس 

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
 رفتارهاش باعث میشه دور بشم ازش

چیکا میکنه مگه

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
چیکا میکنه مگه

حس میکنم مطیع حرف مادرشه مثلا من بگم بریم فلان کارو کنیم  قبول نمیکنه ولی اگه مادرش بگه سریع قبول میکنه. انگار اصلا حرف منو قبول نداره این بوس و بغل کردن هاشم الکیه مطمنم ازاو نیازشه  وگرنه من اگ۶ مهم بودم براش ناراحتم نمیکرد میترسم اخرش  از ناراحتی زیاد سکته کنم 

حس میکنم مطیع حرف مادرشه مثلا من بگم بریم فلان کارو کنیم  قبول نمیکنه ولی اگه مادرش بگه سریع قب ...

مهربون بشو باهاش صدف از خود خدا بخواه کمکت کنه😍مگه با مادرش زندگی میکنین؟

مهربون بشو باهاش صدف از خود خدا بخواه کمکت کنه😍مگه با مادرش زندگی میکنین؟

ن هنوز ازدواج نکردیم عقدم  .خیلی از خدامیخام امیدوارم یه روز دستمو بگیره

چرا ازش جدا نمی شی حالا که نمی خوایش؟ فردا با بچه می خوای طلاق بگیری که بچه هم بشه بچه طلاق؟

نمیتونم دلم به حال پدر و مادرم میسوزه بهم محبت میکنه ولی دلم پیشش نیست همون اولم که یکم به دلم نشست بارفتارهاش تو دوران عثد ازبین رفت.ازدواج کنم باهاش تا ۱۰ سال بچه دار نمیشم ببینم میتونم تحملش کنم یان

به نظرم خیلی به خودت سخت گرفتی . زندگی پستی و بلندی داره . شما خودت تجربه داری ، برگرد به گذشته .متوجه میشی بهترین انتخابت کردی . به کارها و رفتار خودت هم فکر کن چرا نامزدت این حرف میزنه . قطعا همون لحظه از سر عصبانیت یکچی گفته . بهتره تکنیکهای همسر داری یادبگیری که چطور بتونی این جذب و کشش بین خودتون بیشتر کنی .

شما الان اول راهید. حرف از نا امیدی نزن و تسلیم نشو. برای داشتن یک زندگی خوب بجنگ .مطمئنم که همسرت دوستت داره . فقط راه دوست داشتن و محبت کردن بلد نیستید. 

موفق باشی عزیزم