2777
2789
عنوان

بیاین راجب خواستگارم نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 40 پست

اگر شغل و موقعیت اجتماعی خوبی داره قیافش مهم نیس بالاخره یک آدم صد درصد کامل نیس که هم خوشگل باشه هم خوش اخلاق هم شغل خوب و تحصیلات.یکی ازین مواردو که.کمتر اهمیت داره نداشته باشه اکی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من انتخابش میکردم . چون دوست داشتن و انسان خوبی بودن الویت 

بعدم اگر شما سر تر باشی یجورایی خیلی هوتو بیشتر داره   البته بازم بستگی به شخصیتش داره 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

واقعا اخلاق مهمتر از قیافست ب

حالا در چ حده خوشگل نیست یا از اوناست ک ادم ببینتش قیافش جمع میشه؟

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو

من جای خواستگارت باشم ۱۰ سال برات صبر نمیکنم نازم حدی داره دختری که خیلی ناز داره بعدنم دهنتو اسفالت میکنه از این لحاط بهش نمره منفی میدم ولی در کل چیزی ازش نگفتی سنش تحصیلات و شعلش قیتفشم باید بپسندی نه اینکه خوشگل باشه به دل بشینه و اخر اینکه اینجا نطر خواهی نکن برو مشاوره 

اینو بدون قیافش متوسط باشه ولی اخلاقش عالی بعد ازدواج خودت دیوونش میشی قیافشم ب دلت میشینه

ولی اگه خوشگل باشه و سگ اخلاق(ابته ببخشید مثال زدم) حالت از قیافش ب هم میخوره دیگه 🙄

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو