2777
2789
شخصيت ادمها است كه خوبه و بد نه نقش ادمها اگر كسي تو نقش جاري ادم بدي باشه يعني شخصيتش بد يا بدجنسه ...

نه اتفاقا  ربطی به شخصیت نداره برمیگرده  به نوع ارتباط 

یعنی هر مادر شوهری که بده ،واسه دختر خودشم بده قطعا نه وجوووون میده واسه دخترش

من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰
شخصيت ادمها است كه خوبه و بد نه نقش ادمها اگر كسي تو نقش جاري ادم بدي باشه يعني شخصيتش بد يا بدجنسه ...

اره منم موافقم باهات

الان مامان من با جاریاش خوبه رابطه ی بدی ندارن

خودمم ک هنوز مجردم 

با این جرفا دلم میخواد اصلا جاری نداشته باشم اگر هم داسته باشم ی جاری خوب😂

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت عادت ماهانه بشم برام کاچی درست میکنه چای نبات برام اماده میکنه،وقتایی ک برم خونه مادرشوهرم میاد اونجا و غذاهای موردعلاقم رو درست میکنه،وقتایی که همسرم خونه نباشه جاریمم نمیره خونشون شب میمونه خونه مادرشوهرم پیش من(عقدم)

اون یکی جاریم وقتی مثلا ناهار غذایی باشه که من دوست ندارم برام یه غذای دیگه هم درست میکنه،با شوهرش بره بیرون منو هم با خودش میبره که حوصلم سر نره 

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
هر وقت عادت ماهانه بشم برام کاچی درست میکنه چای نبات برام اماده میکنه،وقتایی ک برم خونه مادرشوهرم می ...

چ خوب خدا کنه قسمت منم بشه😂😂😂

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

البته شاید برگرده به چیزی که من تجربه کردم ،من ۱۲ سال بهترین کادوها واسه خودشونو بچه هاشون ،بهترین مهمونیای یه طرفه و...اما هیچی جز فحش وشکنندگی نصیبم نشد 

نمیدونی مگه؟ اینا جاری خوبان، جاریا‌شون همه بی کلاس و سطح پایین و زشت و سبک و جلفن😂😂 فقط نمیدونم چ ...

عزيزم ديروز يه تاپيك بود كه استارترميگفت عقد برادرشوهرمه و حس خوبي ندارم كه دارم جاري دار ميشم ناراحتم ايا اين حس ام طبيعيه بالاي نود درصد گفتن بله حس ات طبيعيه دقيقا اونموقع به اين فكر كردم كه اكثر ني ني سايتيها هنوز جاري نيومده نسبت بهش حس بدي دارن و نسبت بهش گارد ميگيرن بعد اينحا ميان ميگن ما خوبيم اما جاري امون فلان رفتار يا زخم زبون رو بهمون زده معلومه از همون اول با چه ديذي و عينكي رفتارهاشو زير ذره بين گذاشتي كه شروع ميكني ازش بد گفتن منكه فكر ميكنم اغلب تاپيكهايي كه بر ضد جاري زده ميشه اينجا مقصرش خود استارتره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عزيزم ديروز يه تاپيك بود كه استارترميگفت عقد برادرشوهرمه و حس خوبي ندارم كه دارم جاري دار ميشم ناراح ...

کاملا درست میگی 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
آره  واقعا نه من واسه اون خوبم نه اون واسه من خوب  رابطه جاری مثل این میمونه که لبه یه پ ...

لبه پرتگاه؟جاري انقدر نقش مهمي نداره ها يك نفر از افراد خانواده شوهرمونه همون انقدر نقش مهم و پررنگي تو زندگي امون نداره چقدر بزرگ كردي جاري رو براي خودت 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نمیدونی مگه؟ اینا جاری خوبان، جاریا‌شون همه بی کلاس و سطح پایین و زشت و سبک و جلفن😂😂 فقط نمیدونم چ ...

هوم دقیقا🤔

دلیلش رو متوجه شدی بگو به منم لطفا

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
لبه پرتگاه؟جاري انقدر نقش مهمي نداره ها يك نفر از افراد خانواده شوهرمونه همون انقدر نقش مهم و پررنگي ...

بزرگ نکردم ضربه خوردم والان چن ساله که رابطه ای نداریمو راحت ترم 

ببین گلم من از در دوستی وارد شدم ولی حسادت بسی کارا میکند

منم ١٢ ساله ازدواج كردم و خوب سنم هم كم نيست ٣٩ سالمه اما خوب نظرم با شما كاملا فرق داره

خب برمیگرده به تجربه آدما 

یکی از سزارین راضیه یکی نه