2789
عنوان

کرم واژینال

239 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من اولین باره واسه عفونت دارم کرم استفاده میکنم 

سوالم اینکه کرمی که میمونه تو بدن خودش باعث عفونت نمیشه یا باید تخلیه ش کنم؟؟؟ 

امروز دیدم هرچی با اپلیکاتور زدم تو مونده 

میمونه بعد کم کم خودش میاد بیرون کاریش نداشته باش دست کاری شنکن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
میمونه بعد کم کم خودش میاد بیرون کاریش نداشته باش دست کاری شنکن

یعنی اصلا هیچکاریش نداشنه باشم با این وجود ک داخل یه مقدار کرم هست هرشب بزنم کرمو دوباره؟

اخه من ندیدم چیزی ام خارج بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اصلا هیچکاریش نداشنه باشم با این وجود ک داخل یه مقدار کرم هست هرشب بزنم کرمو دوباره؟ اخه من ند ...

اره بزن تو نمیبینی ک با جیشت میاد میره خیالت راحت من باهمین پماد خوب شدم قبل بارداری.الانم ک باردارم باز گفته چهارشب بزنم همین الان داخلم پر پماده😂همین باعث میشه قارچا از بین برن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
شب بزنید بخوابید صبح که بیدار میشید با دستشویی اضافه هاش خارج میشن

اره شبا میزنم ولی ببخشید الان یه انگشت کردم داخل دیدم پر از کرمه 

واسه همون پرسیدم گفتم شاید همین ک میمونه داخل خودش باعث عفونت بشه 

اره بزن تو نمیبینی ک با جیشت میاد میره خیالت راحت من باهمین پماد خوب شدم قبل بارداری.الانم ک باردارم ...

میگم دیگ ببخشید شرمنده امروز یکم انگشت زدم داخلش دیدم پر کرمه 

اره شبا میزنم ولی ببخشید الان یه انگشت کردم داخل دیدم پر از کرمه  واسه همون پرسیدم گفتم شاید ه ...

نه باعث عفونت که نمیشه صد در صد . ولی با ابگرم بشورید تمیز بشه بعد دوباره استفاده کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میگم دیگ ببخشید شرمنده امروز یکم انگشت زدم داخلش دیدم پر کرمه 

دیگ نزن تو بخاطر عفونتت اونو زدی دست نزن ک یوقت کثیف نشه باز

ممنونم 

میری دستشویی خودتو با دستت بشور با اب.اون خانوم گف اب ولرم.ولی کسی ک عفونت داره باید فقط با اب سرد خودشو بشوره