2777
2789
عنوان

شوهر لجباز

177 بازدید | 9 پست

چند دفعس ب من توهین میکنه منم جوابشو نمیدم و اصلا باهاش حرف نمیزنم اونم ب خیال اینکه عمدی قهر میکنم محل نمیذاره و منتظره من برم عذرخواهی چون فکر میکنه اگه خودش عذرخواهی کنه کوچیک میشه. محل ندادنش برام مهم نیس. مشکل اینجاست سو استفاده میکنه تو مدتی ک باهاش حرف نمیزنم با لباس کار میره می‌خوابه و همه جارو کثیف میکنه منم تو شرایطی نیستم ک بخوام فرش و پتو بشورم مامانم هر موقع میاد خونمون میگه چرا اینجا اینقدر کثیفه منم میگم تمیز میکنم ولی عمدا کثیف میکنه نمیدونم بخاطر این کارش باز خودمو کوچیک کنم و آشتی کنم با اینکه تقصیری ندارم یا ولش کنم بحال خودش؟ بديش اینه همه فکر میکنن من کم میذارم و تو کارای خونه تنبلی میکنم😑

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوخر منم لجباز دقیقن نقطه مقابل من که اصلن اهل جنگ و لجبازیو این جیزا نیستم تو هر شرایطی نه فقط با شوهرم با همه دوس دارم صلح باشه همچی اروم باشه اما برعکس شوهرم لبجباز اما نه تا انداره همسر شما یه خرده کمتر