2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان ، چهل سوره ملک هدیه به شهید محسن حججی در نظر گرفته شده . تا دوشنبه زمان قرائت هست هر چقد ...

سلام خواهرجون، عزیز دلمی😘

آخ چقدر ارادت دارم به این شهید بزرگوار🙏

5  مرتبه من میخونم. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام خواهرجون، عزیز دلمی😘آخ چقدر ارادت دارم به این شهید بزرگوار🙏5 مرتبه من میخونم.

سلام به روی ماهت نازنینم ❤️

قبول باشه جان ، حاجت تون روا و عاقبت تون بخیر ان شاءالله ❤️

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
سلام به روی ماهت نازنینم ❤️قبول باشه جان ، حاجت تون روا و عاقبت تون بخیر ان شاءالله ❤️

😍😘💚

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوستان ، چهل سوره ملک هدیه به شهید محسن حججی در نظر گرفته شده . تا دوشنبه زمان قرائت هست هر چقد ...

سلام عزیزم ممنون از دعوتت ❤️

5مرتبه 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

[QUOTE=395735971]سلام دوستان ، چهل سوره ملک هدیه به شهید محسن حججی در نظر گرفته شده . تا دوشنبه زمان قرائت هست هر چقد ...

سلام دخترگلم ....

به نیت 5تن 5مرتبه قرائت میکنم بحق خون به ناحق ریخته این شهید گلگون کفن خدابده حاجت همه وهمه مون روبده وشفای بیماران ورفع گرفتاری گرفتارها .....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین