2777
2789
اسم منم یادداشت کنید

سلام‌ خوش اومدین ، از یازدهم خرداد هر روز زیارت آل یس میخونیم تا ۴۱ روز ، بعد از تکمیل لیست من اسم شما رو در تاپیک اصلی منشن میکنم . حاجت روا بشید ان شاءالله

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@دالان_بهشت  

سلام‌ خوش اومدین ، از یازدهم خرداد هر روز زیارت آل یس میخونیم تا ۴۱ روز ، بعد از تکمیل لیست من اسم شما رو در تاپیک اصلی منشن میکنم . حاجت روا بشید ان شاءالله

@دالان_بهشت     سلام‌ خوش اومدین ، از یازدهم خرداد هر روز زیارت آل یس میخونیم تا ۴۱ ...

ممنون عزیزم ❤️😍

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

سلام منم شرکت میکنم ان شاءالله همه حاجت روا بشیم

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

سلام منم شرکت میکنم ان شاءالله همه حاجت روا بشیم

@ظفریم    

@زن_کوهستان    

@3573    

@مهر_رخسار    

@نهنگ_بیبال    

سلام عزیزان از یازدهم خرداد هر روز زیارت آل یس میخونیم تا ۴۱ روز ، مایلید شرکت کنید ؟ حاجت روا بشید ان شاءالله

@goli_66    

@تیله_برفی    

@نازنین1372    

@bineshan59    

@ققنوس_شاداب  

سلام عزیزان از یازدهم خرداد هر روز زیارت آل یس میخونیم تا ۴۱ روز ، مایلید شرکت کنید ؟ حاجت روا بشید ان شاءالله

@emerald  

@فرانک20    

@ظهور_313    

@آذین،ن    

@saratwin    

@dorsin۳۵  

@paniz_ll  

@paniz_ll     سلام‌ خوش اومدین ، از یازدهم خرداد هر روز زیارت آل یس میخونیم تا ۴۱ رو ...

مرسی گلم 

اینجا باید اعلام کنیم؟ 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
خیلی ممنون چشم گروه واتساپ ندارین ک هر کسی خوند اعلام کنه اونجا 

تاپیک میزنم عزیزم و پستی که هر روز ارسال میکنم لایک کنید کافیه ،  یا هر چند روز بیاین لایک‌ کنید پستا رو

مرسی گلم  اینجا باید اعلام کنیم؟

تاپیک میزنم عزیزم و پستی که هر روز ارسال میکنم لایک کنید کافیه ،  یا هر چند روز بیاین لایک‌ کنید پستا رو