2777
2789
سلام عزیزم ختم مون بیشتر از چهل روز هست اسم مادر رو هم مینویسم🥰

ممنونم عزیزم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
من میخونم فقد ساعت مشخصی ک نداره بعد وسط دوره ام بیفته چیکار کنم

عزیزم سلام اگر امکانش هست زودتر به من خبر بدین که شرکت میکنید یا نه ختم مون از فردا شروع میشه

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ختم مون بیشتر از چهل روز هست . در زمان پریودی هم ‌مشکلی نداره . نه ساعت مشخصی‌ نداره از اذان صب ...

سلام ارع عزیزم

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
عزیزم سلام اگر امکانش هست زودتر به من خبر بدین که شرکت میکنید یا نه ختم مون از فردا شروع میشه

ببخشید دیر جواب دادم بلع میخونم

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
@70alna     @پرندگان     @esther     @م_آفتاب     ...

دخترگلم چرامن ندیدم وتاحالا نمیدونستم یه سوره یاسین بودکه تموم شد

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید، دعای مشلول چیه؟ آیا خیلی طولانیه این دعا؟ و آیا هر کدوم از ما ۱۴ روز باید این دعا رو روزی یکبار بخونیم؟ یا هر کدوم بخشی از دعا رو میخونیم؟

اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید، دعای مشلول چیه؟ آیا خیلی طولانیه این دعا؟ و آیا هر کدوم از ما ۱۴ روز بای ...

سلام . روزی یک‌ مرتبه هر کدوم مون این دعا رو‌ میخونیم . دعاش اسم اعظم‌ خداونده‌ و‌ خیلی روانه . میتونید از رو مفاتیح ببینید

دعای مشمول می دونید برای چی هست و و چرا و توسط چه کسی گفته شده؟

دعای اسم اعظم‌ خداوند هست 👇

یا دعای «الشاب المأخوذ بذنبه»، دعایی نقل شده از امام علی(ع) است. امام، این دعا را به جوانی که دستش به نفرین پدر شَل شده بود یاد داده و فرمود هرگاه فرد باایمانی خالصانه خدا را با این دعا بخواند دعایش مُستجاب می‌شود.

سلام . روزی یک‌ مرتبه هر کدوم مون این دعا رو‌ میخونیم . دعاش اسم اعظم‌ خداونده‌ و‌ خیلی روانه . میتو ...

الان گوگل کردم و دیدم دعا رو . بله من شرکت میکنم در این ختم.

الان گوگل کردم و دیدم دعا رو . بله من شرکت میکنم در این ختم.

از رو‌ مفاتیح‌ بخونید بهتره اعراب صحیح تر هست 

چشم‌ خوش‌ اومدین

دعای اسم اعظم‌ خداوند هست 👇  یا  دعای  «الشاب المأخوذ بذنبه»، دعایی نقل شده ا ...

احسنت 

این دعا بیشتر برای شفا خوانده می شده 

شما که تاپیک های قشنگ میزاری ختم های قرآنی بزار و در این بین خواص و شأن آیه ها را هم به خانمها متذکر شوم انشاالله زودتر به حوائجشون برسن