2777
2789

@jila1375  

@فسقلجون  

@moon74  

@شهدای_گمنام  

سلام خواهران عزیزم . ختم سوره یس هدیه به شهدای گرانقدر . از دوشنبه شروع میشه♥️  لطفا وارد لینک اصلی بشید و تاپیک رو ذخیره بفرمایید.بزودی تاپیک رو باز میکنم

لینک اصلی 👇👇👇

کلیک بفرمایید ختم سوره یس 

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
اسم منو بنویس عزیزم  مینو

سلام خواهران عزیزم . ختم سوره یس هدیه به شهدای گرانقدر . از دوشنبه شروع میشه♥️  لطفا وارد لینک اصلی بشید و تاپیک رو ذخیره بفرمایید.بزودی تاپیک رو باز میکنم

لینک اصلی 👇👇👇

کلیک بفرمایید ختم سوره یس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا چهل روز باید بخونیم؟ یا هرکسی روزی یدونه؟

هر کدوممون هر  روز روزی یک سوره یس میخونیم . یعنی شما دوشنبه میخونید سه شنبه میخونید و.... تا پایان ختم. بیشتر از چهل روز هست ختم

هر کدوممون هر  روز روزی یک سوره یس میخونیم . یعنی شما دوشنبه میخونید سه شنبه میخونید و.... تا پ ...

عزیزم من فک کردم یک روزه

اینحوری باشه نمیتونم چون جز این ۵ تا ختم دیگه دارم واقعا نمیرسونم

نمیشه هرروز ۴۰ نفر به نیت مثلا شهدا بخوتیم هرروز ۴۰ نفر به نیتی ک تو تاپیک اعلام میشه بخونیم و دیگه ۴۰ روز ادامه ندیم؟

اینجوری خیلیا شرکت میکنن با چهل ختم هم هرروز یه ختم انجام میشه

@نگیییین     @آنیتاآنیتا     @دخترم_عشقمه     @سیندرلام & ...

سلام دوست عزیز ممنونم ازتون انشااله در کنار هم حاجت روا بشیم 

شماهم به خواسته ی قلبیتون برسین.ممنون که اینقدر زحمت میکشید من واقعا شیفته ی نظم در تاپیکهایی هستم که شما مدیرشون هستی.خدا اجرتون بده.وعزیزانتون رو حفظ کنه.شماهم برای ما وسلامتی عزیزانمون دعا کنید.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
عزیزم من فک کردم یک روزه اینحوری باشه نمیتونم چون جز این ۵ تا ختم دیگه دارم واقعا نمیرسونم نمیشه ه ...

ای کاش با دقت مطالعه می کردید . شیوه ختم من اینجوری نیست ختم صحیح هم همینه که هر کسی هر روز ختمو ادا کنه . الآن شما شرکت نمیکنید؟

عزیزم من فک کردم یک روزه اینحوری باشه نمیتونم چون جز این ۵ تا ختم دیگه دارم واقعا نمیرسونم نمیشه ه ...

سلام طبق درخواست تون اسم تون از لیست حذف شد موفق باشید 🙏🏵️

من میخونم فقد ساعت مشخصی ک نداره بعد وسط دوره ام بیفته چیکار کنم

سلام ختم مون بیشتر از چهل روز هست . در زمان پریودی هم ‌مشکلی نداره . نه ساعت مشخصی‌ نداره از اذان صبح تا قبل از نیمه شب شرعی میتونید بخونید یادداشت کنم؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7233633&slug=امشب-شب-وفات-حضرت-رقیه-است-چندتاصلوات-مهمونشون-میکنی&postId=207374208

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪