2777
2789
عنوان

خواهرام خییییییلی....

108 بازدید | 4 پست

امروز صبح واسه کارای دفترخانه رفتم خونه مادرم، پدرم فوت شدن و کارهای انحصار وراثتشون مونده آنقدر خواهرام با مامانم بد حرف میزدم میخواستم سرشون داد بزنم، مامان من خیلی پسریه ولی بازم حقش نبود این رفتار، خیلی ناراحت بودم، اینجا گفتم تا شب برای شوهرم تعریف نکنم، نمیخوام ذهنیتش ازشون بد بشه

هر کس به حق خودش قانع باشه دعوا نمیشه

به خدا اصلا بحث سهم ارث نبود، کلا با مادرم بد حرف میزدن، شماها که نمی‌شناسین ولی احساس میکنم خواهرام از روزی که پدرم فوت شده بی بندوبار شدن، اصلا احترام سرشون نمیظه، بابام خدا بیامرز فقط به مامانم میگفت عزیز😍 منم خیلی با مامانم اختلاف سلیقه داریم ولی اصلا اینجوری نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا اصلا بحث سهم ارث نبود بادرسته مادرم بد حرف میزدن، شماها که نمی‌شناسین ولییشن احساس میکنم خواهرام ...

درسته احترام وظیفه کوچکترهاست 

گاهی اوقات اونقدر تبعیض قائل میشن بزرگترها بچه ها احساس سرخوردگی و کمبود میکنن شما عاقلی و دلسوز مدیریت کن 

درسته احترام وظیفه کوچکترهاست  گاهی اوقات اونقدر تبعیض قائل میشن بزرگترها بچه ها احساس سرخوردگ ...

مامانم خیلی پسریه، تبعیض هم قائل میشه ولی واقعا این مجوز بی احترام کردنش نیست، حق با شماست باید با خواهرام صحبت کنم حریم ایشون رو حفظ کنن.