2789

بپرس

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم من اگ وسط گوش دادن به ساب خوابم ببره باید دوباره گوش بدم یعنی درست نیس؟ 

نه عزیزم اتفاقا تو حالت خواب ضمیرناخودآگاه قوی تره چون تو حالت آلفایی

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
نه عزیزم اتفاقا تو حالت خواب ضمیرناخودآگاه قوی تره چون تو حالت آلفایی

عه جدی چه خوب. مرسی واقعا ک جواب دادی. شما تا حالا از ساب جواب گرفتی؟ ساب هاتو از کدوم کانال میگیری اگ خوبه ب منم معرفیش کن 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عه جدی چه خوب. مرسی واقعا ک جواب دادی. شما تا حالا از ساب جواب گرفتی؟ ساب هاتو از کدوم کانال میگیری ...

نه زیاد نتیجه خاصی نگرفتم هنوز ولی خواهم گرفت کلا به نتیجه فکر نکن اگه بخوای دنبال نتیجه باشی مقاومت ذهنیت بالا میره، من از چنتا کانال تو تل میگیرم

سلام و صبح بخیر 😍💎🦋

چون دوستمون سوالتون رو پاسخ دادن ، من فقط سازنده و چنل رو معرفی میکنم ♥️🥥

سازنده کایلا راد    .  چنل جادوی خواسته ها

چنل سابلیمینال سازان 

و @Magicsubliminal

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

سلام و صبح بخیر 😍💎🦋 چون دوستمون سوالتون رو پاسخ دادن ، من فقط سازنده و چنل رو معرفی میکنم ♥️🥥 ...

ساب هاش مطمئنه؟ جوابگو هستن یا نه 

سلام و صبح بخیر 😍💎🦋 چون دوستمون سوالتون رو پاسخ دادن ، من فقط سازنده و چنل رو معرفی میکنم ♥️🥥 ...

اتفاقا منم همینو دارم اما اصلا جوابگو نیستن من بار اولم بود در مورد همین ََسوالم جواب خواستم تو پی وی پرسیدم اصلا جواب ندادن تو گفتگوهای کامنت پرسیدم گفتم خب سوالمو از کی باید بپرسم بالاخره و من نمیدونم و بار اولمه و اینا. کلا من و از اونجا حذف کردن. خیلی بی ادبانه و گستاخ و بی دلیل 

اتفاقا منم همینو دارم اما اصلا جوابگو نیستن من بار اولم بود در مورد همین ََسوالم جواب خواستم تو ...

مجیک رو میگید ؟

جادوی خواسته ها یه چنل زیر مجموعه داره تو بیو چنلش گذاشته

من این رو مطمئنم 

مجیک رو میگید ؟ جادوی خواسته ها یه چنل زیر مجموعه داره تو بیو چنلش گذاشته من این رو مطمئنم 

میتونی اینجا بزاری؟ من حذف کردم. چون من و ریپورت کردن بخاطره اینک یک سوال پرسیدم فقط. خیلی بی ادبن

میتونی اینجا بزاری؟ من حذف کردم. چون من و ریپورت کردن بخاطره اینک یک سوال پرسیدم فقط. خیلی بی ادبن

Magic of desires | جادوی خواسته ها🌸🌤🧡

تجربه‌ی‌شما🥞🧚🏻‍♀️: @results_subliminal
.
انواع سابلیمینال 🧏🏼‍♀️🎶 : @Ocean_Sub 🕊
.
پیام ناشناس { گفتگوی‌من‌با‌شما } @TalkwithKaylah
.
سفارشات 🦄🎼 : @iKaylah
.
خدمات🛒 : @lSublnil

تو این مدتی که این کانال رو دارم هیچ بی احترامی ندیدم ادمین های با سلیقه و بسیار مودب و کاربلد 🦋🙏🏻💎🙏🏻

Magic of desires | جادوی خواسته ها🌸🌤🧡 تجربه‌ی‌شما🥞🧚🏻‍♀️: @results_subliminal . انواع سابلیمین ...

نه اونایی ک من میگم این کانال نبود درسته. 

کانال مال خودتون هست؟ 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز