2777
2789
عنوان

دخترم 7 و نیم ماهشه هیچی نمیخوره

97 بازدید | 9 پست

سلام کسی میدونه دخترمو چیکارش کنم. ی ماهه اشتهاش خیلی کم شده فقط برا اینکه گشنه نمونه خیلی کم میخوره قبلا روزی 5 وعده خورد الان 1 وعده هم نمیخوره. 2 تا دندونم ی ماهی هست دراورده نمیدونم چشه. اگه میدونین بهم بگین خیلی نگرانشم. دکترم بردم زینک سولفات داد اثری نداره. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره داره دندون در میاره...عزیزم من سه تا بچه بزرگ کردم همه بچه یه وقتایی بی اشتها میشن مثلاً یه ه ...

گشنش میشه ولی غذا رو میبینه جیغ میکشه و دهنشو میبنده

گشنش میشه ولی غذا رو میبینه جیغ میکشه و دهنشو میبنده

پس حتما مال دندونشه...بخدا دندون درآوردن بچه خیلی سخته ما درک نمی‌کنیم...

ما یه افت تو دهنمون بزنه چقدر اذیت میشیم اونوقت اون زبون بسته داره لثه اش شکافته میشه تا دندون در بیاره..

میخک بریز آب و ده دقیقه بجوشون بعد انگشت خودتو بزن توش بکش به لثه هاش

پس حتما مال دندونشه...بخدا دندون درآوردن بچه خیلی سخته ما درک نمی‌کنیم... ما یه افت تو دهنمون بزنه ...

اخه کم خون هم هست. شربت اهن ب زور بهش میدم. نابود شده انقد لاغر شده همش نگاش میکنم و غصه میخورم

اخه کم خون هم هست. شربت اهن ب زور بهش میدم. نابود شده انقد لاغر شده همش نگاش میکنم و غصه میخورم

غصه نخور عزیزم بزرگ میشه منم دخترم خیلی لاغر بود و همش مریض بود الان ماشاا...بزرگ شده خانم شده ....فقط حرص و جوشش موند واسه من..

واسه بچه داری فقط صبور باش هی به خودت انرژی مثبت بده...

واسه تغذیه بچه باید پشتکار داشته باشی تا آروم آروم خوب بشه نمیتونی کهذسر ماه بچه رو تپل مپل کنی.

با پشتکار و صبر برو جلو...

غصه نخور عزیزم بزرگ میشه منم دخترم خیلی لاغر بود و همش مریض بود الان ماشاا...بزرگ شده خانم شده ....ف ...

مرسی عزیرم توضیح دادی. انشالا همه بچه ها با بچه های شما سالم باشن

2790
2778
2791
2779
2792