2777
2789
عنوان

همسر شکاک😢😢

301 بازدید | 15 پست

پدر شوهرم مریض بود قرار بود شب اونجا بمونیم 

من از خیلی وقت پیش نرفته بودم دیشب هم نمیموندم ناراحت میشدن ،شوهر خواهر شوهرم والا من که دقت نمیکنم همسرم همش میگه نگاه میکنه 

حالا دیشب منو برده تو اتاق باید بریم خونه این غلط میکنه نگاه نیکنه ،منم گفتم تو حالت بده من نمیام گف تو خودتم با این دستت تو یه کاسس بالاخره میفهمم

خستمممممم😭😭😭😭

چجوری بایذ با اینجور ادما برخورد کرد

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

والاشوهرمن سخت گیره،شکاک نیست،نمیدونم چی بگم

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه راهکاری نداره .

پدر خود من شکاک بود و هست . دست خودشون نیست. فقط زندگی رو به بقیه می کنن عین روزگار یزید

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
فقط دیشب این حرفا میزد یا قبلا هم از این حرفا بوده ؟

قبلا هم کلا چند مدته فوکوس کرده رو شوهر خواهرش

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
یه مدت هرچی میگه نه نیار تا اعتمادش جلب بشههه خب ...تو بدترش میکنی با مخالفتات 

اخه مگه میشه 

دیگران نمیگن پسرمون اینجوریه میگن دختره بیشعوره حالیش نیست 

مثلا دیشب میگف بیا بریم ،در صورتی نوبتی وایمیسیم چون پدرش مریضه 

متاسفانه راهکاری نداره . پدر خود من شکاک بود و هست . دست خودشون نیست. فقط زندگی رو به بقیه می کنن ع ...

وااای پدرمنم شکاک

همش میگه مهناز(من)باکِسیِ☹حالامن خودم شوهروبچه دارم،نمازمیخونم قرآن میخونم☹جیگرموآتیش میزنه بااین حرفهاش

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

من یک شکاک میشناختم گف بشه حتی پشت در خونمم  میخوابم ک ببینم چیکارا میکنه زنم

به منم گف شوهر تو بی غیرت ک تنها میری خیابون و با پسرا فامیلتون سلام علیک میکنی😐

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
من یک شکاک میشناختم گف بشه حتی پشت در خونمم  میخوابم ک ببینم چیکارا میکنه زنم به منم گف شوهر ت ...