2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد تلافی کردن چیه؟

90 بازدید | 14 پست

به نظر من  کلا تلافی کردن کار مزخرفیه اما بازم بستگی داره طرفت کی باشه، اگه آدمایی باشن که نشه از زندگی حذفشون کرد، مثل خانواده درجه یک، آدم باید حرفشو بزنه ولی بگذره و قضیه رو کش نده، 

اگر هم که میشه حذف کرد اون آدمو که قطع رابطه میکنیم، البته شدت کار بدی که در حقمون کردن هم ملاکه،

نظر شما چیه؟ برام مهمه بدونم، میخوام ببینم من اشتباه میکنم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا بستگی داره به شرایط  ،  طرف مقابل،  نوع ارتباط ، کاری که کرده، و خیلی فاکتور ها ...

الان بهت میگم، 

برادر من دقیقا روز زایمان من با خانواده خانومش رفت شمال مسافرت، بعدا میگفت ضروری بوده چون میخواستن مادر زن و پدرزنشو باهم آشتی بدن، اما من گفتم میتونستی یه روز دیرتر بری، توی یه روز اتفاقی نمی افتاد و کلی هم باهاش بحث کردم و بابامم بهش گفت کار بدی کردی، ۶ روز بعد از زایمانم اومدن دیدن دخترم، 

الان دخترم ۲ سالشه و تو این مدت هم رابطه مون با داداشم بد نبود، البته چون بعضی وقتا برای شوهرم زیر و رو میکشه و باهاش روراست وصادق نیست کلا شوهرم دلش باهاش صاف نیست، حقم داره تو این مورد،

حالا پس فردا زن داداشم زایمان میکنه، نظر من اینه که دو روز دیرتر برم دیدنش، اما شوهرم میگه آخر عید بریم ، یعنی از اونم دیرتر، 

من اصلا از اینکارا خوشم نمیاد، اگر خواهرشوهرمم بود همین بودم

حالا نظر شما چیه؟

الان بهت میگم،  برادر من دقیقا روز زایمان من با خانواده خانومش رفت شمال مسافرت، بعدا میگفت ضرو ...

من بودم طاقت نمیاوردم زنداداش من دومیوباراربود من همش قیافه نی نی دخترو توذهنم تصورمیکردم ک چ شکلیه یعنی😅

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
خدا خودش تلافی میکنه ولی قرارم نیس بعضی بدی ها بی جواب بمونه

رادر من دقیقا روز زایمان من با خانواده خانومش رفت شمال مسافرت، بعدا میگفت ضروری بوده چون میخواستن مادر زن و پدرزنشو باهم آشتی بدن، اما من گفتم میتونستی یه روز دیرتر بری، توی یه روز اتفاقی نمی افتاد و کلی هم باهاش بحث کردم و بابامم بهش گفت کار بدی کردی، ۶ روز بعد از زایمانم اومدن دیدن دخترم، 

الان دخترم ۲ سالشه و تو این مدت هم رابطه مون با داداشم بد نبود، البته چون بعضی وقتا برای شوهرم زیر و رو میکشه و باهاش روراست وصادق نیست کلا شوهرم دلش باهاش صاف نیست، حقم داره تو این مورد،

حالا پس فردا زن داداشم زایمان میکنه، نظر من اینه که دو روز دیرتر برم دیدنش، اما شوهرم میگه آخر عید بریم ، یعنی از اونم دیرتر، 

من اصلا از اینکارا خوشم نمیاد، اگر خواهرشوهرمم بود همین بودم

حالا نظر شما چیه؟

من بودم طاقت نمیاوردم زنداداش من دومیوباراربود من همش قیافه نی نی دخترو توذهنم تصورمیکردم ک چ شکلیه ...

منم از داداشم ناراحت هستم ولی خب بالخره برادرزاده م میخواد دنیا بیاد! 

منم از داداشم ناراحت هستم ولی خب بالخره برادرزاده م میخواد دنیا بیاد! 

بیخیال عزیزم بردارهام بعدازدواج دیگه اختیارشون دست خودشون نیس توقع نداشته باش خودت راحت تری

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بیخیال عزیزم بردارهام بعدازدواج دیگه اختیارشون دست خودشون نیس توقع نداشته باش خودت راحت تری

من تکلیفم با خودم روشنه، نمیدونم با شوهرم چه کنم؟ میگه آخر عید بریم دیدنش، یعنی دو هفته دیرتر