2789
عنوان

انقد بدم میاد...

101 بازدید | 6 پست

ازینا که تا یچیز برای عید میگیرن میان میذارن مردم نظر بدن اونم تو این وضعیت که خیلیا قید خرید لباس عیدو زدن حتی ، یا مثلا غذا میخورن فیلم میگیرن :/ که چه خب؟؟

زشته بزرگ شید یکم، حسرتش شاید بمونه تو دل یکی 

یکی شاید یه آه بکشه

گناهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم چرا بايد كسي اه بكشه؟؟؟ همه جاي دنيا ادم دارا و ندار هست همه بايد بخاطر دارا ها دارا بش ...

آه میکشن که ای کاش منم داشتم میخریدم! اشتباهه با این طرز فکر برید جلو! اصلاح کنید خودتونو. یسریا چون طعم نداریو نچشیدن قطعا درک نمیکنن این قضیه رو

از نظر من حرف شما خیلی غیر منطقیه و خنده دار. ادمی که با دیدن این چیزا اه بکشه روان سالمی نداره. کلا پس تو‌ خیابون‌ادم راه میره باید اه بکشه. هر ماشین و‌خونه خفنی که میبینه هم لابد باید بشینه گریه کنه😅 من خودم از دیدن خرید بقیه شاد میشم

از نظر من حرف شما خیلی غیر منطقیه و خنده دار. ادمی که با دیدن این چیزا اه بکشه روان سالمی نداره. کلا ...

نه غیر منطقی نیست، فقر افسردگی میاره، قطعا کسیکه فقیره نداره نمیتونه بخره وفتی ببینه یه حجمی از مردم یهو میرن که یچیز بخرن خب دلش میخواد اونم مثل بقیه باشه، درسته، کسیکه آه میکشه روان سالمی نداره چون بخاطر فقر افسرده شده، درک کردن این چیزا فقط انسانیت میخواد همین 

همه مثل شما خوشحال نمیشن، یسریا حقشونه که اصلا دلشون بخاد اونا هم خرید کنن

نه غیر منطقی نیست، فقر افسردگی میاره، قطعا کسیکه فقیره نداره نمیتونه بخره وفتی ببینه یه حجمی از مردم ...

فقر یه چیز نسبیه. یکی نمیتونه پراید بخره یکی بوگاتی خریدن در وسعش نیست. این اه کشیدن هم یه مشکل روحیه. این ادما تا هست برای یه سفر معمولی اه میکشند، وضعشون بهتر بشه و‌سفر داخلی برند با دیدن اینایی که میرند ترکیه اه میکشند، ترکیه برند اه میکشند که جرا اروپا نمیرند و الی اخر... کلا اه میکند و غر میزنن و حال همه و خودشون رو بد میکنن. مثل سم میمونن. گاهی ممکنه طرف ده ملیارد داشته باشه و باز تا میبینه دوستش خونه بیست میلیاردی داره اه بکشه، گاهی طرف هیچی نداره و اه هم نمیکشه. خلاصه که ببخشید ولی از نظر من ناراحت شدن این موجودات روان پریش هیچ اشکالی نداره. اینا باید برند خودشون رو درمان کنن