2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا. جاری منم با تاب و تی شرته.مهم نیس

نباید باشن اخه..تازه یبار داشتن میرقصیدن بعد من و شوهرم پا نشدیم اومده دست شوهرمو میکشه که پاشو بعد دست منو نمیگیره

نباید باشن اخه..تازه یبار داشتن میرقصیدن بعد من و شوهرم پا نشدیم اومده دست شوهرمو میکشه که پاشو بعد ...

پوشش هر کسی به خودش مربوطه عزیزم شما نمیتونی به کسی بگی چی بپوشه. اما راجع به اینکه سمت شوهرت میاد و سمت تو نه لابد از اوناس که برا برادرشوهر خودشیرینه اما به زنش رو نمیده. شمام خودت محلش نذار به شوهرتم بسپر حد و مرز بذاره و رو نده بهش برا این رفتارا اگه ناراحتت میکنه

پوشش هر کسی به خودش مربوطه عزیزم شما نمیتونی به کسی بگی چی بپوشه. اما راجع به اینکه سمت شوهرت میاد و ...

به خودش مربوطه ولی خانواده شوهرم همه اهل حجاب هستن کسی بی حجاب جلو نامحرم نمیشینه...ادم باید مطابق فرهنگ خانواده رفتار کنه...در ضمن جلو اون یکی برادر شوهرم روسری داره...شوهرم خب چکار کنه میاد یهو دستشو میگیره..حتی یبار یه لباس پوشیده بود که سینه هاش معلوم بود

به خودش مربوطه ولی خانواده شوهرم همه اهل حجاب هستن کسی بی حجاب جلو نامحرم نمیشینه...ادم باید مطابق ف ...

با همه این حرفا نمیتونی کسیو مجبور کنی طبق نظر تو رفتار کنه که عزیزم. خوشت نمیاد فقط میتونی رو ندی یا هر وقت اون نبود پاشی بری. نه میتونی بگی نیا نه میتونی بگی روسری سر من. اونم بیکاره ظاهرا

با همه این حرفا نمیتونی کسیو مجبور کنی طبق نظر تو رفتار کنه که عزیزم. خوشت نمیاد فقط میتونی رو ندی ی ...

دیگه جمعه به جمعه که مادر شوهرم توقع داره بهش سر بزنیم اونم هرروز اونجاست 

اه اه چه بیکار و اویزونه

خواهر شوهرم خونش چسبیده به خونه مادر شوهرم باورت میشه میره دو روز خونه خواهر شوهرم میمونه؟یبار جلوم درد و دل کرد گفت خسته شدم ازش

خواهر شوهرم خونش چسبیده به خونه مادر شوهرم باورت میشه میره دو روز خونه خواهر شوهرم میمونه؟یبار جلوم ...

وای از اون آدماییه که از بس پوست همه رو میکنه هیشکی هم حتما هیچی نمیتونه بهش بگه. به این مدل آدما هیچی نمیشه گفت.کلا حسابش نکنین

وای از اون آدماییه که از بس پوست همه رو میکنه هیشکی هم حتما هیچی نمیتونه بهش بگه. به این مدل آدما هی ...

خواهر شوهرم گفت رو فقط بهش نده وگرنه پدرتو در میاره