سلام ی سوال داشتم من کلا موهای پشت لبم رو با تیغ زدم ی چند بار بعد میگن تیغ تیغی میشه اومدم با وکس زدم ولی واقا نابود شدم در حدی که به گریه افتاده بووم قشنگ پوستم کنده شد حتی ی جاهاییش خونم اومد خداییی چجوری تحمل میکنی/: به جز وکس و تیغ و بند راهی نی؟😂
😂😂😂😭😭😭 وکس واقا این قد که گفتم درد داره یا من خیلی لوسم؟☹
برا شما داشته عزیز چون ریشه موت با تیغ زدن تقویت شده و کلفت حالا هرچندم ک ساقه نازک بوده باشه وکس مو رو از ریشه میکنه که برای شمایی که قبلا با ژیلت میزدی باعث درد زیاد و کمی خون ریزی شده چند بار با وکس بزن و دیییگه از ژیلت استفاده نکن تا موهات مث قبل کرکی بشن وگرنه روز ب روز کلفت تر و بیشتر میسن بعد پشیمون میشی
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...
نه منن فقط دوبار اونم بار دوم یکمشو با تیغ زدم یک بار و نصفی که اون قدر تاثیر نداره داره؟
در اصلا پر مویی یا نه اگر پر مو باشی بله داره
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...