2789
عنوان

وکس

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂😭😭😭 وکس واقا این قد که گفتم درد داره یا من خیلی لوسم؟☹

برا شما داشته عزیز چون ریشه موت با تیغ زدن تقویت شده و کلفت حالا هرچندم ک ساقه نازک بوده باشه وکس مو رو از ریشه میکنه که برای شمایی که قبلا با ژیلت میزدی باعث درد زیاد و کمی خون ریزی شده چند بار با وکس بزن و دیییگه از ژیلت استفاده نکن تا موهات مث قبل کرکی بشن وگرنه روز ب روز کلفت تر و بیشتر میسن بعد پشیمون میشی 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
برا شما داشته عزیز چون ریشه موت با تیغ زدن تقویت شده و کلفت حالا هرچندم ک ساقه نازک بوده باشه وکس مو ...

نه منن فقط دوبار اونم بار دوم یکمشو با تیغ زدم یک بار و نصفی که اون قدر تاثیر نداره داره؟

نه منن فقط دوبار اونم بار دوم یکمشو با تیغ زدم یک بار و نصفی که اون قدر تاثیر نداره داره؟

در اصلا پر مویی یا نه اگر پر مو باشی بله داره 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...