2777
2789

منم خریدم امانتونستم استفاده کنم

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

اره خیلی خوبه

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم خریدم امانتونستم استفاده کنم

چجوری استفاده میکنی

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
چجوری استفاده میکنی

من ارایشگاه قبلا برام موم عربی مینداخت همونطور زدم اما نشد

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

حتما روغن بچه بزن به دستت بهد موم رو بردار با دستت یکم باز و بستش کن که با حرارت دستت خوب باز بشه

بعد بزار رو پوست چند ثانیه بمونه بعد بکنهی باید روغن بزنی که نچسبه

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

فیلمشو تو اینترنت دیدی؟ عین اون عمل کردی؟

نه

یه کوچولو ازش برداشتم و موافق جهت رویش مو کشیدم و بعد کندم

اما چسبید و خیلی کثیف کاری شد