2777
2789
عنوان

دلوینت 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 59 پست
عزیزم دلوینت یه دروغگو بود ک تعلیق شد

نه؟😱😱😱

چه قدر براش غصه خوردم 

خودم و شوهرم کلی براش دعا و قرآن خوندیم

چطور دلشون میاد؟؟؟

باز خدا رو شکر مریض نبوده

بترس از دادگاهی که قاضی خودش شاهده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا  جدی دروغ گفت  خاک تو سرش  من چقد غصه ی این و ماکارونی رو خوردم

عاره بابا

ایسگا ملتو گرفته بود هر هر میخندید

این بشر کاری کرد ک اسم صلوات و سوره بشنوم جیغ میکشم😑😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

عاره بابا ایسگا ملتو گرفته بود هر هر میخندید این بشر کاری کرد ک اسم صلوات و سوره بشنوم جیغ میکشم😑 ...

واااا 

چطور فهمیدن دروغ گفته

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 

دلوینت همونو دنیا همسرم نبود مگه ک دروغی بود 😐 یا تاپیک واسه قبلنه

من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین . 

اون مگه دروغگو نبود؟؟؟همون که سرطان داشت

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 

این تاپیک به روز شده مثل اینکه

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

دانشمندان عزیز...... تاریخ تاپیک رو نگاه کنید فقط😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

😂😐🤣

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اون مگه دروغگو نبود؟؟؟همون که سرطان داشت

تاپیک برای پارسال هست به روز شده 

معلوم نیست چرا

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

تاپیک برای پارسال هست به روز شده  معلوم نیست چرا

آره عزیزم الان دیدم 

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 
واااا  چطور فهمیدن دروغ گفته

تا اونجایی ک من میدونم گفتن دلوینت تاپیک زد عکس آزمایششو گذاشت سریع پاک کرد

یکی از کاربرا شک کرد آزمایشو نگاه کرد دید اصلا آزمایش ی مریضی دیگ بود فکنم معده

بعد گندش دراومد ک دولینت و دنیاهمسرم یکین  

ایپیشونو چک کردن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.