2777
2789
عنوان

دردِ دل

58 بازدید | 5 پست

چرا واقعا همه کسیو دارن ک دوسشون داره و من ندارم؟یکی خواهر داره یا با مادرش صمیمیه یا شوهرش دوست پسرش رفیقه بامرامش.شاید باورتون نشه ولی بخدا من هیچکدومو ندارم.ب هرکسی هم رو اوردم ضربه خوردم بدجور.بخدا خیلی تنهاام همش ب همه ی ادما حسودیم میشه ک رفیق دارن یکسیو دارن ک پشتشون بهش گرمه.امت من تنهای تنهای تنه.....😊💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر نکن هرکی متاهله حتما بساط درد دلش جوره، نه جان اینطوری نیست. مادرخواهر هم یه ظرفیتی دارن نمیشه زیاد اذیتشون کرد. ولی باوفاتر مهربانتر و دست و دلبازتر از آقام ابوالفضل کسی رو پیدا نکردم. امتحان کن درد دلتو بهش بگو. بهت ثابت میکنه که همشو شنیده.

عزیزم فکر نکن هرکی متاهله حتما بساط درد دلش جوره، نه جان اینطوری نیست. مادرخواهر هم یه ظرفیتی دارن ن ...

من تو این دنیا هیچ کار خوبی انجام ندادم یعنی تنها حسن خوبی ک دارم حجابمه .دیگع بقیه چیزا از نماز تا بقیه کارا تعطیل شده اصن نمیتونم نماز بخونم دیوونه شدم واقعا نمیدونم چراانطورم برای همینم روم نمیشه امام ها رو صدا بزنم چون چیژی جز شرمندگی ندارم ک بخوان کمکم کنن