2777
2789
عنوان

زردی نوزادم

92 بازدید | 13 پست

😔😔سه روزشه زردیش رو ۱۷ بود بستریش کردیم گزاشتن تو دستگاه😔😔

تغذیه من رو بهبودش اثر میزاره؟؟

😔😔😔اگر امکانش هست یه صلوات مهمونم کنین واسه سلامتیش که زودترخوب بشه 😔😔😔😔😔

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیرخشت برای زردی نافع ست باپزشک ش مشورت کن بهش بده انشاالله که خوب خوب میشه ....اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

عزیزم بیا من برات بگم که حدود دو ماه زردی بچه ام طول کشید، تغذیه بی ربط نیست خودت آب انار زیاد بخور، گرمی کم بخور، استرس نداشته باش من سه روز خودم رو بستم آب انار رفتم از 13شد 9،ولی هی بالا پایین میشد چون گرمی هم میخوردم 

شربت خاک شیر درست کن دائم بخور 

زیاد خودتو اذیت نکن نوزادت مثل همه نوزادا که زردی دارن بزودی خوب میشه  زود ب زود شیرش بده  ...

بهم گفتن شیر خودم بهتره چون شیر خشک نفاخه

عزیزم بیا من برات بگم که حدود دو ماه زردی بچه ام طول کشید، تغذیه بی ربط نیست خودت آب انار زیاد بخور، ...

خدا کنه واسه منم جواب بده😞😔چون خیلی زردیش بالاست

عزیزم بیا من برات بگم که حدود دو ماه زردی بچه ام طول کشید، تغذیه بی ربط نیست خودت آب انار زیاد بخور، ...

زردی که بیشتر از ۲۵-۳۰روز طول بکشه بش میگن زردی شیر مادر که با دستور دکتر باید شیر مادر قطع شه شیر خشک جایگزین شه 

سه چار روزه اوکی میشه 

خدا کنه واسه منم جواب بده😞😔چون خیلی زردیش بالاست

من این کارها رو میکردم تاثیرش موقتی بود دوباره بر می‌گشت، اگه وزن گیریش خوبه، ده روزش رو رد کرده باشه خطرچندانی نداره، قطره بیلی ناستر برای زردی هست داروخانه ها میفروشن من میدادم ولی میگم نزدیک دو ماه زردی داشت، دکتر پسرم گفت چکاب دوماهگی که آوردی اگه زیر ده نیومد براش آزمایش تکمیلی مینویسم تا دلیلش معلوم شه، منم کلی استرس کشیدم ولی خدارو شکر به خیر گذشت، تو نت سرچ کنین دستگاه جدید برا زردی هست که نیازی نیست چشم بچه رو بپوشونید فقط بدن تو دستگاه قرار میگیره از اون بگیرین 

من این کارها رو میکردم تاثیرش موقتی بود دوباره بر می‌گشت، اگه وزن گیریش خوبه، ده روزش رو رد کرده باش ...

آوردمش بیمارستان دکترش نامه داد بستریش کردم

زردیش خیلی زیاد بالاست رو ۱۷ هست.و هنوز سه روزشه بچم😔😔😔