وکیل مدافع شیطان یعنی یه وکیله خفنه که میتونه ازش دفاع کنه و حتی در شیطان هم خوبیهاشو ببینه؟ یا نه ی ...
😂😂😂وکیل مدافع شیطان اسم فیلمه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اسی اگه داری جفتشو بذار که خیالت راحت باشه. اگرم نداری الان یکیشو کار دیگه ای از دستت بر نمیاد نصفه شبی، همونی که داری رو بذار، فردا اون یکیو بخر، ایشالا که سبز میشه ولی من امسال دقیقا همزمان جفتشو با هم گذاشتم برای من عدس زودتر جوونه زد