2777
2789
عنوان

راهکار شما چیه ....

66 بازدید | 15 پست

سلام خواهرم خاستگارای زیاده داشته هم به خاطر زیبایی و اخلاق خودش هم شرایط مالی خانوادم اما حساسیتها وسخت گیرها و مادر بزرگی که اعتقادش به ازدواج فامیلی و بابام تابع مادرش بوده الان سن خاهرم بالا رفته هر روز ی جنگ اعصاب دلم میخاد بمیرم .راهکاری دارید بخت خاهرم باز بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باباتون که اینقدر اصرار داره شوهر دخترش فامیل باشه کسی رو هم در نظر داره اصلا

بله فامیلهای خودش پسرای پسر خاله هاش و....هیچکدومشون هم طبقه نیستن اخلاقن هم متفاوتن 

دیگه باید انتخاب کنید خو یا خاهرت به خاطر مامان بزرگتون و بی منطق بودن پدرتون بدبخت شه یا کار رو یه ...

تمام صحبتها و دلایلی که با دعوا میشه گفت با آرامش  گفتیم ولی حرف حرف خودشونه وقتی میبینم چ کیسای را رد کردن دلم میخاد بمیرم 

تمام صحبتها و دلایلی که با دعوا میشه گفت با آرامش  گفتیم ولی حرف حرف خودشونه وقتی میبینم چ کیسا ...

اگه قرار بود حرف زدن با ارامش تاثیر بذاره که کلا چیزی به اسم دعوا کشف نمیشد

الان شما با ارامش حتی به بچت هم یه چیزیو بگی اهمیت نمیده به حرفت چه برسه پدر.

بهرحال امیدوارم زودتر درست بشه قضیه براتون

{ خانم هستم }

[QUOTE=181538408]وا خب خواهرت بگه دوست ندارم مگه پدرتون خوشبختی دخترشو نمیخواد مگه ۳۰۰ سال پیشه اخه[/QUOTکلا خاستگارا نمیگن ی گزینه خودشون پسند قبول میکنن من خودم نمیدونم چطور تونستم چی شد ازدواج کردم