2777
2789
عنوان

بیاین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام مرغ شکم پر و با سالاد ژله و حلوا کاسه ای درست کنم بذا ناهار روز شنبه 

شنبه ک تحویل ساله 

شنبه ک شب بشه میشه شب عید

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
وای زندگی من همش شده تل واتساپ نی نی سایت کمی اینستاگرام وبلاگ آهنگ دوباره تکرار بماند که باید سایت ...

منم 

باورت نمیشه سینکم پر ظرفه 

بعد از دو روز فقط جعفری خورد کردم خسته شدم دیگه از تنبلی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
منم  باورت نمیشه سینکم پر ظرفه  بعد از دو روز فقط جعفری خورد کردم خسته شدم دیگه از تنبلی ...

هعییی 😢 خسته ام همش خسته ام 

دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست، کس همه در آفاق به دلتنگی من نیست
شنبه ک تحویل ساله  شنبه ک شب بشه میشه شب عید

خوب ما ناهار ساعت 2 و نیم میخوریم 

شام چیزی نمیخوریم ب ا همین ناهار خوب درست میکنم چون وعده  غذایی اول سال حساب میشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هعییی 😢 خسته ام همش خسته ام 

من کم خونی دارم برا همین همش خستم 

بیشتر تنبلیم تنهایم و بیکاریم هست 

دوست دارم الان بلند شم تمام خونمو تمیز کنم بعد بخوابم 

من کم خونی دارم برا همین همش خستم  بیشتر تنبلیم تنهایم و بیکاریم هست  دوست دارم الان بلن ...

خب این که مشکلی نیست قرص اهن بخور منم روزانه یکی میخورم

هیچ وقت اینکارو نکن خودت بری آب بیاری بهتر از اینه که یه نفر بره آب بیاره ولی در اتاق رو نبنده

😁😁😁😁😁😁😁😁😁 دقیقا 

دیروز بابام تا چشماش باز شده اومد توی اتاقم گفت بیدار شدی :/ بعد در اتاق رو باز گراشت و رفت 

حالا خوب میدونست بیدار بودم

تششششنممممههههههه

خب این که مشکلی نیست قرص اهن بخور منم روزانه یکی میخورم

بد داروهم

بد داروهم

مثل مامان من😁😁😁 ولی بیخیال برای بهتر شدن حالته دیگه خب نیست این طوری ادامه داشته باشه تهش مثل من افسرده بشه :(