2777
2789
عنوان

مدلینگ کودک

364 بازدید | 14 پست

دوستان کسی بچه اش مدل بوده ؟به من از آژانس مدلینگ زنگ زدن گفتن پسرتون رو با ۳دست لباس بیارین واسه عکاسی آرشیو بنظرتون الکیه یا ببرم کسی بوده رفته باشه و مدل یا بازیگر بشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منم خوشگل و هیکلش عالیه ..دوست دارم ببرمش مدلینگ

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
پسر منم خوشگل و هیکلش عالیه ..دوست دارم ببرمش مدلینگ

ولی شرایطش نیست...بخاطر شهری ک زندگی میکنم

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

عزیزم هیچ چیز بعید نیست.. هرچند با این شیوه بازیگر شدن کودک شما بسیار دور از ذهن هست.. با اینهمه محک مناسبی است برای خود شما و کودکتون که آیا به طور شایسته ای با محیط و جو کار ارتباط برقرار میکنه؟؟ و اینکه اصولاً مناسب این کار هست؟ یکی از بهترین بازیگرهای نوجوونمون از طریق بازی در تیزر به سینما معرفی شد.. اما همت و پشتکار شما هم بسیار شرط هست و البته استعداد و توانایی های فرزندتون