2777
2789
عنوان

شوهرم با دخترا میچته

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 23 پست
عزیزم اسم یکی از دوستاتو اسم پسر سیو کن باهاش چت کن ببین عکس‌العملش چیه  اینجوری خیانت هم نکرد ...

همین کار رو کردم دیدم کلی عصبی شد و بعد ترسیدم گفتم چت فیکه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه شوهر اجتماعی داری   خدا حفظش کنه    

آدم برای اینجور افراد باید بگه خدا به راه راست هدایتشون کنه

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
همین کار رو کردم دیدم کلی عصبی شد و بعد ترسیدم گفتم چت فیکه

نه عزیزم نگو بهش این سری نگو 

بگو تو چرا چت میکنی منم دوست دارم چت کنم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
آدم برای اینجور افراد باید بگه خدا به راه راست هدایتشون کنه

خدایا اگر قابل هدایت نیستن هم در طبیعت رهاشون کن  

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂
یعنی هرکس حوصلش سر رفت با دخترا بلاسه🤯

ن... نگاه مثلا من حوصلم سر میره چت میکنم فرق نداره دختر و پسر... حرفای عادی... نه اینکه ازشون خوشم بیاد...البته من مجردم... اینکه بهت گفته یعنی نمیلاسه نترس... ولی حساسیت نشون نده چون ازت مخفی میکنه... تو جای چتو براش پر کن

ن... نگاه مثلا من حوصلم سر میره چت میکنم فرق نداره دختر و پسر... حرفای عادی... نه اینکه ازشون خوشم ب ...

تو مجردی فرق می‌کنه 😐😐😐

ن... نگاه مثلا من حوصلم سر میره چت میکنم فرق نداره دختر و پسر... حرفای عادی... نه اینکه ازشون خوشم ب ...

چت کردن الکی برا مجرد چت سادس برا متاهل میشه لاس زدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز