وقتتون بخیر چرا انقدر تو نی نی سایت جو گیرن؟ تا صحبت از خانواده شوهر میشه همه ببخشید حمله میکنن شروع به پاچع گیری؟ یه تاپیک مال دیروز بود خوندمش همه به اسی بدخت حمله کردن که چی اخه؟ اگه بگن داماد خرج خانواده عروس کرده میگن به به چه عالی اما اگه بگن به خانواده داماده داده میگن داره میچاپه😴😴😴😴😴😴 اصلا مگه خود ادم گداست که محتاج دوماد باشه یا محتاج پسر؟ مردا خیلی هنر کنن خودشونو جمع کنن پول کجا بود؟😐 واین که چرا میگن وقتی پسر ازدواج کرد دیگه پسر اون خانواده نیست؟ من دختر مگه میتونم ول کنم خانواده رو؟ اصلا به کسی که خانوادش رو ول میکنه باید شک کرد! چیزی که از عروسای نی نی سایتی فهمیدم ببخشید یه مشت ادم پرتوقعن و مادر شوهر بد اینده
در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟