2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته...

132 بازدید | 12 پست

این روزا هرچه به سال نو نزدیک میشیم دل من بیشتر میگیره ، هر سال شادی ها برام کمتر میشه و غصه ها بیشتر ..تنهایی هام و اشکام بیشتر از سال قبل میشه..قبلاها با نزدیک شدن به چهارشنبه سوری دلم پر میزد از خوشی با نزدیک شدن به سال نو خیلی شاد بودم اما الان نه ...دلم گرفته .. چند سالیه آرزوی روی سفره هفت سینم پایان زندگیمه ..سال ها زود میگذره ..آدم زود دلش پیر میشه ..چقدر زود دیر میشه.. هیج جای زندگیکم اونجوری که دوس داشتم نشد........

S.Z

سلام دوستان عزیز سایتی خوب برای خرید فروش ارز دیجیتال واغعا عالی پشتیبانی فوق العاده و جواب دادن در کمترین زمان .مکان خرید فروش کردن به مقدار دلخواه با قیمت روز چون سایت به عنوان واسطه عمل میکنه نه خریدارو فروشنده قیمت ها به روز هستن گران نخر ارزون نفروش دوست من تو این روز های کرونایی که تو خونه نشستین سرمایه گذاری کنید با پول اضافتون از طریق لینک زیر https://nobitex.ir/signup/?refcode=251334 و https://wallex.ir/app/auth/register/EPznm دوستان این سایت ایرانی هستش با سرور داخلی بدونی نگرانی از تحریم شدن داریا کیف پول ارز دیجیتال انواع مختلف ارز .قسمت خرید فروش انی. دوست عزیز شما میتونید ارزتون رو با قیمت دلخواه تولست فروش یا خرید بذارید و بفروشید درزم اهراز هویتش هم یک روزه حله کاراتو انجام میدی فرداش کسب درامدو شروع میکنی موفق باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مرد هستم

درود بر شما 

خیالت راحت این حسو حالو همه دارن 

من خودمم همینطوری هستم هرسال دریغ از پارسال 😔😔😔😢😢😢

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .

۹۰ درصد مردم اینجور شدن واقعا دلم حتی واس سه سال پیش تنگ شده چ برسه ب سالهای قبلتر این دوسال اخیر افتضاح بوده اابته دلایل بسیار هست چی بگم...

به چشمم زندگی هر وقت مشکل شد... نگاهی کردیو حل مسائل شد...
احساس میکنم تنهاترین عالم منم

خوب منم همینطوری هستم خیالت راحت خیلی ها هستن این حسو دارن

دورت شلوغه ها ولی تنهایی 😔😔😔😢😢😢 خیلی سخته میفهمم چی میگی عزیزجان

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
نه باورکن تنها چیزی که برام مهم نیست کروناس کاشکی میمومد منو میکشت

تاثیرشو گذاشته عزیزم.الان یکسال واندی میشه که کرونا اومده. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه باورکن تنها چیزی که برام مهم نیست کروناس کاشکی میمومد منو میکشت

این چه حرفیه عزیزدل

خدانکنه 😔😔😔😢😢😢