2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 44 پست
خب عوضش باید پول تالار لباس عروس ارایشگاه شام میوه شیرینی ماشین عروس بدین دیگه چقدر شاباش بهتون مید ...

هر جا رفتیم زیر ی تومن نریختیم میدن انقدی ک خرج اونا در بیاد چارشنبه عروسی داداشم بود خداروشکر ۱۵۰ ملیون جمع شد

مرسی خاااانووووووم

🥰💗

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جا رفتیم زیر ی تومن نریختیم میدن انقدی ک خرج اونا در بیاد چارشنبه عروسی داداشم بود خداروشکر ۱۵۰ م ...

خب چقدر خرج کردن ؟؟ به داداشت بگو ببین چقدر خرج عروسیش شده به نظر من حول و حوش همونقدرا خرج عروسیش شده؟؟؟

خب چقدر خرج کردن ؟؟ به داداشت بگو ببین چقدر خرج عروسیش شده به نظر من حول و حوش همونقدرا خرج عروسیش ش ...

صدو بیست خرج عروسیش شد سی تومن موند براش ماهم خرج کنیم همون حدود خرج میکنیم

هفته پیش عروسی داداشم بود خداروشکر هیچ اتفاقی نیافتاد انشالله تا اون موقع واکسنش میاد

چندتا دعوتی داشتین؟؟؟تو تالار عروسی گرفتین؟؟؟

پس چرا طرفای ما اجازه عروسی نمیدن پسر عمه م عروسیش بود گفتن باید بری پاسگاه محل که بهت اجازه بدن واسه عروسی

ولی اونجا بهش اجازه ندادن و همچنان سردرگمه بدبخت

چندتا دعوتی داشتین؟؟؟تو تالار عروسی گرفتین؟؟؟ پس چرا طرفای ما اجازه عروسی نمیدن پسر عمه م عروسیش بو ...

۳۰۰۰تا بله تالار بود ما ب پاسگاه پول دادیم شامشونم دادیم ک اجازه دادن ی مامورم بهمون دادن ک تو عروسیمون دعوا نش

دروغت لو رفت تاپیکو قفل کردی

به نظرم برو دنبال کاربری جدید

چون هر جا باشی و باشم دروغتو یادآوری میکنم کوچولو😉

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
دروغت لو رفت تاپیکو قفل کردی به نظرم برو دنبال کاربری جدید چون هر جا باشی و باشم دروغتو یادآوری می ...

مهم نیس حرف تو برام تایپیک و قفل کردم چون حوصله عوضیای مث توروندارم خدا ازتون نگذره ک حالمو خراب کردین ایشالا خدا سرتون بیاره

مهم نیس حرف تو برام تایپیک و قفل کردم چون حوصله عوضیای مث توروندارم خدا ازتون نگذره ک حالمو خراب کرد ...

عوضی؟؟؟!!!! کوچولوی دروغگو🤪🤪🤪

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز