2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 44 پست
من ۱۲ تیر😐😂 منم بدون جشن بجات باشم برا تولد بچه ام جشن توپی میگیرم 

اخه پدر شوهرم گفته اگ عروسی نگیری من ی جشن میگیرم همه پولا رو جمع میکنم مجبوریم بگیریم اخه خیلی جاها رفتیم زیادم پول ریختیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خوب بازم بزرگ میشه ،لباس عروسی به اون تنگی وسفتی اذیت میشی

اینهمه عروس حامله چکار میکنن پس چهارماه شکم خیلی نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اسم اهنگ میش بگی عزیز

خارجی یاایرانی؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
همسایه شوهرم هف ماهه بود عروسی گرف

فقط خیلی مواظب باش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بالاخره منم دخترم ارزویه لباس عروس دارم

من‌تو یه تاپیک‌دیگه هم‌گقتم‌دوستم‌اصرار داشت عروسی بگیره‌تابستون بلخره خانوادشو‌راضی کرد با‌جمعیت‌کمتر عروسی‌بگیره متاسفانه پدرش کرونا میگیره‌تو‌عروسی و‌فوت میشه‌.خدا‌سر هیچکس‌نیاره‌ولی‌بخاطر خودخواهی خودش یه‌عمر از‌داشتن پدر محروم‌شد.منم‌قرار بود‌عید عروسیم‌باشه‌ولی‌هیچ مراسمی‌نمیگیرم‌.

اسم اهنگ میش بگی عزیز

ماکان : من بد توخوب ، دو دقیقه ، چشای تو ، کی بودی تو اخه ، دیوونه بازی ، برو دارمت ، باتو ، دلمو دزدید 

ستین : مهر جان ، دست دل من رو شده ، زیبای منی ، والا ، سرندوون ، تو رو دوست دارم ، 

سحر : قرار ، چه حالیه ، دل ، ای جان ، ای وای ، شام رمانتیک ، لجباز ، 

دنیا : شیطون ، پر حاشیه، قصر رویایی ، زندگیم ، کو تا بیا ، عزیزم ، طلا، 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
اخه پدر شوهرم گفته اگ عروسی نگیری من ی جشن میگیرم همه پولا رو جمع میکنم مجبوریم بگیریم اخه خیلی جاها ...

خب عوضش باید پول تالار لباس عروس ارایشگاه شام میوه شیرینی ماشین عروس بدین

دیگه چقدر شاباش بهتون میدن که خرج اینا در بیاد؟؟؟

من‌تو یه تاپیک‌دیگه هم‌گقتم‌دوستم‌اصرار داشت عروسی بگیره‌تابستون بلخره خانوادشو‌راضی کرد با‌جمعیت‌کم ...

هفته پیش عروسی داداشم بود خداروشکر هیچ اتفاقی نیافتاد انشالله تا اون موقع واکسنش میاد

ایرانی

حالا تو ک ایرانی میخوای ولی این دوتا رو گوش کن شاید خوشت اومد

Perfect از  اد شیرن

You are the reason از calum scott

دو تا از دوستام اهنگ تک نفرشون اینا بود و تو اون تاریکی مه خیلی رویایی شده بود

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز