2777
2789
عنوان

نظرسنجی عشقی

324 بازدید | 65 پست

دختری بسیار مغرور و پرخواستگاردر آشنایی این علاعم و نشون میده                               اصلا به شما زنگ نمی زنه میگه دوست ندارم                                                            زنگم بهش بزنی بسیار کوتاه نهایتا 5 دقیقه با شما حرف میزنه                                      هر ابراز علاقه ای میکنید یا سکوت میکنه یا نهایتا تشکر میکنه                                     کم حرفه . بیشتر من حرف میزنم .میگم معیارهاتون چیه میگه معیار ندارم                       کارت پستالی بهش دادم اما اصلا جوابی برام نفرستاد                                                  دعوتش کردم رستوران گفت نمیام گفتم خواهرمم میارم بازم گفت نمیام . گفتم تلفن و بدید مادرتون خواستگاری کنم گفت نه .    گفتم میخام برم سراغ درسم خارج منتظرم می مونی میگی چرا باید بمونم گفت نه                       عجیب اینه چندباری زنگ زدم جواب میده  چرا کاتم نمیکنه البته اینم بگه مدتیه زنگ میزنم خونشون کسی جواب نمیده  . چرا کارت پستالم و گرفت پس  . 

این دختر نظرش راجب من چیه ؟ راضیه . خوشش میاد . علاقه داره یا نه . معنی این تناقضاتش چیه  از روی خجالته وحیا اینجوره  چشه واقعا . من از طریق واسطه با ایشون سنتی آشنا شدم  رسمی نمی رم خواستگاری چون این رفتارهاش دو دلم کرده می ترسم_______________ خدمت خانمها محترم نی نی سایتی عرض کنم من دارم از عضویت خواهرم استفاده میکنم و این تاپیک سوال شخصی منه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظر میاد راجع به شما دو دل هست.خودشم نمیدونه شما رو میخواد یا نه.

حالا یا از ظاهرتون خوشش میاد شرایط دیگه تون مثل شغل و وضع مالی تون مناسب نیست از نظرش 

یا برعکس موقعیت اجتماعی خوبی دارید ولی از ظاهرتون خوشش نمیاد.

شایدم دلش جای دیگه است.

دوست نداره ردش کن بره

یعنی از روی حیا و خجالت نیست ؟   واسطه م الان دیگه پیگیر کارم نیست ولی گفته موقعیت و ظاهرت و بنظرم خوشش میومد .  منم فکر کردم تمومه دیگه . خانمی که حتی از ظاهر کسی خوشش بیاد واقعا که حداقل یه کاری میکنه  از لحاظ اخلاقی هم رعایت میکنم همه چیزو ___________بنظروتون مال این نیست اول خوشش میومده شاید  بعد حس کرده من قصد خدای ناکرده مزاحمت دارم اینجور گارد خودشو بسته ؟  هرچند که من خدا شاهده میگفتم میخام بیام خواستگاریتون 

مغرورا همینجورین ببین این کارو کن یکم ازش فاصله بگیر خب و با بقیه دخترا بگو بخند داشته باش ببین اذیت میشه واکنشی نشون میده یا نه خودتو یه مرتبه بی میل نشون بده البته چون مغروره ممکنه حفظ ظاهر کنه اینوقتا دیگه باید خیییلی دقیق بررسیش کنی تا بفهمی حداقل یه واکنش کوچیکی باید نشون بده 

یعنی از روی حیا و خجالت نیست ؟   واسطه م الان دیگه پیگیر کارم نیست ولی گفته موقعیت و ظاهر ...

حیا 😒 همیشه به آدمای بی احساس میگن با حیا به اونی که میل جنسی نداره اصلا میگن پاک 

یعنی از روی حیا و خجالت نیست ؟   واسطه م الان دیگه پیگیر کارم نیست ولی گفته موقعیت و ظاهر ...

ببین شمام جای برادرم 

زندگی کزدن با دختر مغرور سخته بعدا برا یه درخواست رابطه باید دو ساعت فک بزنی فقط حوصله داری اینهمه دختر خوب و‌خوش اخلاق

والا هرجور اشاره به خواستگاری رسمی میکنم واکنشی نشون نمیده اصلا یه جورایی سرده انگاری رفتار میکنه  من میگم شاید خجالت میکشه یا بلد نیست بگه رسمی بیاین  یا راضیه غرورش اجازه نمیده که بهم بگه. بالاخره نباید چراغ سبزی نشون بده من رسمی با پدر مادرم برم جلو آبروم نریزه .  بنظرتون با این نشانه هایی که دادم برم خواستگاری رسمی چند درصد احتمال میدید قبول میکنه . لطفا درصد بدید .   نمی دونم شاید فرضیات من کلا اشتباه باشن