پسرم 23 روزه به دنیا اومده از همون اول تو بیمارستان بد سینه رو میگرفت کاملا مستعد نگرفتن سینه بود هم اینکه شیرم کمه تا جایی که سه روز بعد زایمان من حتی آغوز هم نداشتم آنقدر اطرافیان گفتن چی بخور چی نخور که همه رو امتحان کردم الان شیرم یکم بهتر شده ولی بچه سیر نمیشه چون فقط 10 دقیقه مک میزنه بعد یک ربع میخوابه دوباره باز بلند میشه اصلا خواب عمیق نداره منم از روز 5 زايمان بهش شیرخشک دادم اونم با قاشق ولی بقیه گفتن با قاشق که بدی هوا میره تو معده بچه با شیشه بده حالا همون آدما میگن کارخودتو راحت کردی که به بچه شیرخشک میدی😭😭😭ولی با این حال تا همین امروز همه تلاشمو میکنم که شیرخودمم بدم ولی شیرم کمه وقتی میدوشم 20 سیسی کمتر میشه عذاب وجدان گرفتم😭😭
فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
بچه ها همینه، روزهای اول ده دقیقه میک میزنه یه ربع میخوابه ،این کاملا طبیعیه که خواب عمیق نداشته
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
سیر نشدن بچه، فقط با یچیز مشخص میشه، اونم وزن تولد و وزن یکماهگیه
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
بچه ها همینه، روزهای اول ده دقیقه میک میزنه یه ربع میخوابه ،این کاملا طبیعیه که خواب عمیق نداشته&nb ...
پس چرا وقتی شیرخشک میدم 2 ساعت میخوابه😭😭😪
فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
وای تورو خدا خودتو اذیت نکن من همین حرفارو گوش کردم بچه گرسنش بود نمیخوابید هم اون اذیت میشد هم من از چهار ماهگی دیگه به حرف هیچکس گوش ندادم فقط شیر خشک دادم وقتی شیر نیس نیس دیگه زور میگن نه خودت نه بچتو اذیت نکن من اگه از اول شیر خشک میدادم شاید انقدر بیزار از نوزاد نمیشدم
عزیزم تو مادرشی میفهمی بچه ت با شیرکمت سیر نمیشه کنارش شیرخشک باید بدی.....بقبه حرف مفت زیاد میزنت.خواهرمنم شیرش کم بود تا دوماه بچه ش ازگرسنگی گریه میکردولی شیرخشک نمیداد....تا اینکه ازبس وزن بچه ش کم بود یه دکترگفت حتما کنارشیرت بهش بده میگفت اول شیرخودتو بده اگر دیدی هنوز گرسنه ست و گریه میکنه بعد بهش شیرخشک بده.
منم به بچم شیر خشک ندادم به خاطر حرفای دیگران الان میگم چقد احمق بودم انقد خودمو تو جم و محیط بیرون عذاب میدادم تا به بچه شیر بدم اگه به شیرخشک عادت داشت منم اینجوری عذاب نمیکشیدم