2777
2789
من میخوام از ماه بعد برم فول بادی بهم گفتن جاهایی که موهاش نازک هست بزنی جواب عکس میده دوست داشتم پش ...

اگه نازکه که هزینه الکی نکن.من درسته نازکه ولی موها خیلی زیاد و مشکیه.یعنی طوریه که روز قبل لیزر با ژیلت شیوش کردم انگار پشتم چند درجه سفید شد انقدر که موها مشکی ان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا روشکر راحت میشی من تازه اولشه

اهوم من بیکینی و زیر بغل پشت لب بادستگاه الکساندر 

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
موهای صورتتون کرکی بود؟

صورتم که قبلش با تیغ تمیز کردم.نباید هیچ مویی به بدنت باشه.واسه هرجایی که میخوای لیزر کنی.نور لیزر داغ بود شدید

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اگه نازکه که هزینه الکی نکن.من درسته نازکه ولی موها خیلی زیاد و مشکیه.یعنی طوریه که روز قبل لیزر با ...

چون میخوام فول بادی برم هزینه اش فرقی نداره، واسه منم با اینکه نازکه ولی رنگش روشن نیست تو رنگ پوست تاثیر داره.

اهوم من بیکینی و زیر بغل پشت لب بادستگاه الکساندر 

بکینی چقدر طول کشید من دیروز رفتم ولی انحام ندادم ترسیدم.فقط صورتم انجام دادم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

من چندروز پیش رفتم بیکینی و زیربغل نه زیربغل که اصلا متوجه دردش نشدم بیکینی هم یکم خیییلی کم دستگاهم کندلا بود.و اینکه مواظب باشه هیییچگونه پمادی چیزی نزنی چون به شدت میسوزه زمانشم تقریبا یه ربع

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
بکینی چقدر طول کشید

8جلسه رفتم ولی جواب نگرفتم دوباره در امد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است