2777
2789
نمیدونم ، فکر نکنم ، ولی دوست دارم انجام بدم بدنم مو نداشته باشه  آخه قبلا زیاد مو نداشتم ولی ...

حتما بده دکتر زنان یه سونو و آزمایش هورمونی برات بنویسه چون میگی چند ساله بیشتر شده.انشالله که مشکلی نداری ولی اگه هورمونات بهم خورده باشه باید درمان کنی چون موها باز برمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدت زمان که انجام میده هرجلسه؟؟؟من دیروز رفتم ازبس نفر قبلی جیع زد ترسیدم.فقط صورتم انحام دادم.میخوا ...

یخ میزاره برات. بزار اون قسمت قشنگ خنک شه کمتر بسوزه. یه ربع طول میکشه. هیچی نمیشه یکم تحمل کن فقط یخو خیلی بزار روش. مثلا سمت چپو داره لیزر میکنه راستو بزار یخ بمونه روش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بستگی داره دستگاش خنک کننده داشته باشه یا نه

من بدون خنک کننده رو 3 سال پیش رفتم پدرمممم دراومد

ولی پارسال با خنک کننده رفتم خیلی بهتر بود هرچند بعدش تا چند روز فقط خارش داشتم

اگـه بشـه چــی میشــــه  

دردش قابل تحمله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یخ میزاره برات. بزار اون قسمت قشنگ خنک شه کمتر بسوزه. یه ربع طول میکشه. هیچی نمیشه یکم تحمل کن فقط ی ...

نگفت بهم که اینکارو بکن.پرستاره که اونجا بود گفت جلسه بعدی ژل بی حسی بزن بیا که نفهمی

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
بستگی داره دستگاش خنک کننده داشته باشه یا نه من بدون خنک کننده رو 3 سال پیش رفتم پدرمممم دراومد ول ...

ازمن خنک کننده داشت ولی بازم داغی راحس میکنی.خیلی بد میسوزوند

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
نگفت بهم که اینکارو بکن.پرستاره که اونجا بود گفت جلسه بعدی ژل بی حسی بزن بیا که نفهمی

وا اصلا بهت یخ نداد؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ازمن خنک کننده داشت ولی بازم داغی راحس میکنی.خیلی بد میسوزوند

اره اونم میسوزونه حالا فک کن بدون اون چیه. من چون بدون خنک کننده هم رفته بودم دیگه اون برام خوده بهشت بود

اگـه بشـه چــی میشــــه  
نه....صورتم که خیلی سوخت.بکینی نذاشتم گفتم دفعه بعد

عجیبه ولی مال من ک خیلی تاثیر داشت البته یخاشون ی جوری بود آب نمیشد رنگی بود