وقتی هر چی پیش میاد بین این همه وقت ازدواج بعد بعد هر موضوع گفته طلاقت میدم و تا الان نداده عزیزم بدون الانم نمیده فقط حرفشو زده که اذیتت کنه
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم " من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
مهرت چقدره توهم بگو مهرمو میزارم اجرا که ببینی کی کیو طلاق میده😂😁
من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم " من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
شوهر منم لجبازه خیلیم شدید گفته بود اگه قهر بری قسم به قران خورد که طلاقم میده منم رفتم یه هفته هیچ خبری ازش نبود بعدم اسمس زد که حرف بزنه خیلی جدی گفتم اگه قصدت طلاقه جدا شیم از جدی بودنم خیلی ترسیده بود فرداش اومد دنبالم دیگه لال شد
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗