2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی هر چی پیش میاد بین این همه وقت ازدواج بعد بعد هر موضوع گفته طلاقت میدم و تا الان نداده عزیزم بدون الانم نمیده فقط حرفشو زده که اذیتت کنه

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

وقتی گفت بی تفاوت باش! شوهرم یمدت زیاد میگف یمدت قهر کردم رفتم‌ خونه بابام بعد که پیام داد گفتم بیا جدا شیم ترسیده بود فرداش اومد دنبالم دیگه نمیگه 😐

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

مهرت چقدره توهم بگو مهرمو میزارم اجرا که ببینی کی کیو طلاق میده😂😁

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

خیلی دوسش داری نه؟

یا اخلاق بد تابلویی داری؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
من میترسم اینجوری بگم خیلی لجبازه شوهرم

شوهر منم لجبازه خیلیم شدید گفته بود اگه قهر بری قسم به قران خورد که طلاقم میده منم رفتم یه هفته هیچ خبری ازش نبود بعدم اسمس زد که حرف بزنه خیلی جدی گفتم اگه قصدت طلاقه جدا شیم از جدی بودنم خیلی ترسیده بود فرداش اومد دنبالم دیگه لال شد

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗