2777
2789
عنوان

کمک جوووش😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جوش چونه هورمونی من دارم دم کرده پنج انگشت می خورم هرمز خیلی خوب شدم اگه اضافه وزن داری رژیم بگیر&nb ...

پنج انگشت رو ازعطاری خریدین؟؟ تاثیرداشت؟؟؟...اضافه وزن دارم 😓😓دکترزنان گف تا لاعرنکنی جوش هات نمیره همش تنبلی میکنم

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞
پنج انگشت رو ازعطاری خریدین؟؟ تاثیرداشت؟؟؟...اضافه وزن دارم 😓😓دکترزنان گف تا لاعرنکنی جوش هات نمیر ...

اره پنج انگشت از عطاری خریدم هرروز یک قاشق مرباخوری دم میکنم باید حتما لاغر کنی تا خوب بشی من این کارها و کردم برای لاغریم ساعت خوابت رو کم کردم شبها زودتر می خوایم اما صبح زود بیدار میشم هر روز دمنوش گرم می خورم به جز پنج انگشت توی غذاهام‌گرمیجات میریزم مثل سیرو زنجبیل شیرینی مصنوعی رو خییییلی کم کردم و نان و برنج هم همینطور هر روز یک ساعت پیاده روی در عرض سه ماه دو سایز کم کردم دیگه با این کارها و پنج انگشت الان پریودم‌ منظم شده شمام شروع کن باور کن حالت خیلی خوب میشه

اره پنج انگشت از عطاری خریدم هرروز یک قاشق مرباخوری دم میکنم باید حتما لاغر کنی تا خوب بشی من این کا ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون حتما انجام میدم🌷

خیلی ممنونم از راهنماییتون حتما انجام میدم🌷

خواهش می کنم گلم اینم بهت بگم الان دیگه سختم نیست اشتهام خیلی کم شده خودبه خود کم می خورم خلاصه به سلامتیش می ارزه موفق باشی عزیزم

خواهش می کنم گلم اینم بهت بگم الان دیگه سختم نیست اشتهام خیلی کم شده خودبه خود کم می خورم خلاصه به س ...

یه مدت رژیم گرفتم باکالری شمار و پیاده روی سنگین ازسایز۴۶اومدم۴۲ اماباز تنبلی کردم شدم ۴۶ ...حتما شروع میکنم مرسی