2777
2789

چهارشنبه سوری از رو آتیش نپریا

آخه جیگر بره رو آتیش کباب میشه:|

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهارشنبه سوری از رو آتیش نپریا آخه جیگر بره رو آتیش کباب میشه:|

برگام:/

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
بستری از گل های رز میخواهم که یک شب تورا مستی دهم😂😂😂😂😂😂😂

جووون😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
برگام:/

😂

بستری از گل های رز میخواهم که یک شب تورا مستی دهم😂😂😂😂😂😂😂

بابا این سیدو انقدلوس نکن،،چندوقت پیش رو بستری ازخارمیخفت،صداشم درنمیومد،الان روگل بخوابه، حالش خراب میشه ها ازمن گفتن بود

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😋❤️

😂❤

بابا این سیدو انقدلوس نکن،،چندوقت پیش رو بستری ازخارمیخفت،صداشم درنمیومد،الان روگل بخوابه، حالش خراب ...

😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂

مجردم عشقم 

زندگی به شرط بوودن با امام حسین ❤️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
چهارشنبه سوری از رو آتیش نپریا آخه جیگر بره رو آتیش کباب میشه:|

هعی لعنت لعنت به ذعن منحرف :/😂

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂 مجردم عشقم  زندگی به شرط بدون با امام حسین ❤️

ان شاءالله که یه سید واقعی بیادخوشبخت بشی باهاش حس خوبی ازت میگیرم ببخش که باهات شوخی میکنم😘😘

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

هعی لعنت لعنت به ذعن منحرف :/😂

اوه🙈😂

متاسفم برات😁😂

ان شاءالله که یه سید واقعی بیادخوشبخت بشی باهاش حس خوبی ازت میگیرم ببخش که باهات شوخی میکنم😘😘

این چه حرفیهههه عشقم 😍❤️😍😍😂😂😂

بخند شوخی کن عشق جانم 

دورت بگردم لطف داری 

شوخی دوس😍🤣🤣🤣