2777
2789

هیچی  بعد ازدواج واسه جفتشون یه چیز میبرن دیگه ولی تو نامزدی وقتی پسر عیدی میاره یه چیز کوچیکی به جاش میدن

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی  بعد ازدواج واسه جفتشون یه چیز میبرن دیگه ولی تو نامزدی وقتی پسر عیدی میاره یه چیز کوچیکی ...

وای ما پیرهن و شلوار و کت کفش خریدیم😑چون خانوادم گفتن دو میلیون پول مانتو داده😑😑

مامانم و بابا جونم برای همسر من و دامادمون امسال لباس و کفش و ساعت گرفتن دستشون درد نکنه❤️❤️❤️❤️البته ما خیلی ساله ازدواج کردیم اما مامانم برای عروساش و داماداش هر سال عیدی میبره اما امسال با پست فرستاد😔

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
وای ما پیرهن و شلوار و کت کفش خریدیم😑چون خانوادم گفتن دو میلیون پول مانتو داده😑😑

نامزدی؟

اشکال نداره واسه غریبه نگرفتید که اینم یه کادو میشه 

عید نوروز پدرم بهشون پول داد(مبلغ بالا)

و مادر خدابیامرزمم سکه.

جاریم ولی برای برادر شوهرم یک پیرهن بدون جعبه داخل کیسه کهنه گذاشتن اومدنی دادن دست من..

درصورتی که تا لحظه ای که برسیم دم خونشون هی زنگ میزد اینو بخرید اونو بخرید..به کل کسایی هم اونجا بود گفت باید عیدی بدین(اعضای خانوادش)

تا الان ندیده بودم همچین چیزی برادرشوهرم خیلی خجالت کشید جلوی ما که سه تا ماشین رفتیم با صندوق عقب پر اونا اینطور کردن

💕

اره عزیزم عقدیم عید اولمونه.

خوشبخت بشین عزیز 

مامان من تو نامزدیم عیدی اوردن سکه گرفت تقریبا همون‌ مثل کت شلوار میشه