2777
2789
عنوان

دستگاه uv

800 بازدید | 13 پست

سلام دیروز همسرم لاک ژل برام گرفتن حالا نمیدونست بادستگاه خشک میشه یه مدل دستگاه هست مدل ۸۱۸ خواستم بدونم خوبه خشک میکنه قیمتش دی جی زده ۱۰۵ تومنوپ

کسی تاحالا داشته ؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب امتحان کن خشک ک می‌کنه ولی فکر کنم خیلی طول بکشه

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
سانی

اگ سان منظورته ک بهترین مارکه البته اگر اصلش باشه

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
نخریدم هنوز میگم خوبه بخرم 

از سان ۴ به بالا بگیر خوبه  تنها یووی نه 

یووی ال ای دی بگیر خوبه

ممنون زمانش نمیدونی چقدر خشک میکنه

ن بستگی ب نوع یووی و ال ای دی داره