2777
2789
عنوان

ivf +

91 بازدید | 11 پست

سلام من تازه بی بی چکام مثبت شده برام دعا کنید 

راستی عیدو قراره بریم شهرستان نمیدونم به خانواده شوهرم و خودم بگم یا نه از یه طرف زوده (شنبه میشه روز سیزدهم انتقالم که آزمایشگاه تعطیله باید صبر کنم تا روز چهارم عید ) و مطمئن نیستم  از طرفی دیگه میترسم اونجا خیلی ازم انتظار داشته باشن کار کنم میگم بگم بهتره 

اصلا استراحت لازمه ؟ بعد از آزمایش مثبت ؟

البته نمیدونن ای وی اف کردم 

موندم چیکار کنم میترسم بگم بعد خدایی نکرده مثبت نشه 

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱

بهتره اوایلشه یکم استراحت کنی مسافرت نرو تا سونو ۱۲ هفته نگو به کسی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

تو ای وی اف کردی باید خیلی مواظب باشی برای چی میزی شهرستان بشین تو خونت 

تکونای ماشین خطرناکه 

هنوزم نگو 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگو و کارم نکن 

۴ برو ازمایش 

بعدش بگو 

اگر ناراحتدشده باشن بعد از چند روز میفهمن که دلیلش چی بوده و برطرف میشه نارحتیشون 

ریسک نکن به نظرم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

والا اگه نظر منو بخوای میگم کلا رفتن به شهرستان رو بیخیال شو چون تو 3 ماهه اول خیلیییی باید مراقبت کرد

خدا میگه: «من حَیثُ لا یَحْتَسِبُ» یه‌ جوری کمکت می‌کنم، که فکرشم نکنی :)🤍 ️ 

مجبوریم بریم عزیزم خیلی وقته نرفتیم همه منتظرن اگه نریم کلا باید باهمه دعوا و قطع رابطه کنیم 

سعی کن یا نری یا تو ماشین دراز بکشی

مشکل ماشین نیست که 

خونه مادرشوهرم اتاقم ندارن که دراز بکشم باید بمونم خونه مامانم که همه خانواده شوهر میدونم ناراحت میشن 

یعنی تا سه ماهگی نگم😮

من نگم شوهرم میگه انقد ذوق داره بی بی چکم حاله انداخت میخواست زنگ بزنه مامانش بگه به زور گفتم صبر کن حالا آزمایش بدیم بعد 😅

۸ ساله همه منتظرن ما بچه دار بشیم 

یعنی تا سه ماهگی نگم😮  من نگم شوهرم میگه انقد ذوق داره بی بی چکم حاله انداخت میخواست زنگ بزنه ...

میدونم منم بعد پنج سال باردار شدم ولی تا نه هفته نگفتم 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!