2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 54 پست
واسه بچه ضرر داره منم نه خودم نه دوستام هیچ کدوم صداشو نذاشتن بشنویم تا ان تی

نمیدونستم .من اخرای سال ۹۵ باردار شدم اون موقع میذاشتن شاید الان نچ نمیذارن

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
منم ۶ هفته و ۳ روز بودم رفتم واسه قلب، در حد ۲ ثانیه صدای قلبشو گذاشت،

اره برا منم کلا چند ثانیه گذاشت

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ها فقط مشکلشون پوله وگرنه خیلی ها نسل های قبل ب دنیا اومدن مثل پدر و مادرهای ما ن مدر و مادرهاشون سو ...

چند سالته شما ؟قدیما انقدز اشعه نبود پیشنهادم اینه یسر به توان بخشی محلتون بزنی

۶ هفنع هستم کی برای سونو قلب برم که هم تشکیل شده باشه و هم صداشو بشنوم هفته ۵ رفتم گفتن فقط ساک تشکیل شده و جنین دیده نمیشه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خوب پس چ فایده داره ادم ۸ هفته بره 🤔🤔🤔 من ک بابام گفت اصلا سونو نرو مگه قدیم سونو بوده دارم رو ...

قدیم انقد مریضی و ناهنجاری هم نبود سونو واسه تشخیص زودتر این مشکلاته

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
توان بخشی واسه چی؟؟؟ ب شما ربطی نداره نظرات شخصی من

بیا بخور منو😐 بخاطر اینکه بفهمی قدیما با جدید فرق داره ،،اره به من ربط نداره برو خوش باش خدایی نکرده یک درصد سر این تصوراتت مشکل برات پیش اومد زدی سرت،، میفهمی نبایداینجوری حرف میزدی من با این حرفم کمک کردم بهت خودت نفهمیدی 

پس چرا ب بعضیا میگن مثلا تعداد ضربان قلب بچتون ۱۵۰تا هست..ولی بمن گفته منظمه؟؟؟

من از دکترم پرسیدم گفت لازم نیس خودتو درگیر این چیزا کنی همینکه سالمه مهمه  . حتما ازمایشگاه یا دکتر رو چیزی شک داشتن . منم قلب بچم منظم بود . ولی واسم نذاشت 

بیا بخور منو😐 بخاطر اینکه بفهمی قدیما با جدید فرق داره ،،اره به من ربط نداره برو خوش باش خدایی نکرد ...

بچه من حافظش خداس خودمم رفتم سونو ب شما ربطی نداره شما هم ممکنه بری کلی سونو بعد بچت ی درصد مشکل داشته باشه

من ب اندازه میرم سونو ن ۲۴ ساعت تو سونو و مطب دکتر باشم🧐🧐🧐