2821
2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 54 پست
وا جدیده؟ دختر منم ۶هفته و ۶ روز رفتم صداش رو گذاشت .چه ضرری داره اخه؟همه ذوق ادم به اون لحظه شنیدن ...

چمیدونم..پیش متخصص هم رفتم والا...فقط گفت منظم و نرناله.و جنین داخل کیسه اب و نمدونم ی همچین چیزای..گفت ۱۲ هفته بیا...منم گفتم بزام ۱۳ هفته برم تا حداقل بم جنسیت هم بگه..البته اگ بگ...

الهی شکر💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم ۴ سونو واجب هست که باید بریم

۴ تا میرم کلا مشکلی ندارم ن صد تا 

اخه صدای قلب گفتن هفت هفته ولی خیلی خا شنیدم میگن رفتن خبری نبوده باز هفته بعد یا دو هفته بعدش مجبور شدن برن من گلا هفته هشت یا ن میرم بهتره

اره عزیزم درست انجام شده .خیالت راحت راحت .  سونو زیر ۷ هفته صدا قلب رو نمیشنوی . من ۹ هفته بود ...

بابا من شنیییییدم شش هفته و شش روزز .ولی مثل اینکه الان نمیزارن میگن برا جنین ضرر داره.فقط سالم باشن همین کافیه

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
وا جدیده؟ دختر منم ۶هفته و ۶ روز رفتم صداش رو گذاشت .چه ضرری داره اخه؟همه ذوق ادم به اون لحظه شنیدن ...

واسه بچه ضرر داره منم نه خودم نه دوستام هیچ کدوم صداشو نذاشتن بشنویم تا ان تی

بهداشت و بیمارستان بهت گیر میده بعدا برا زایمان سختت میشه..منم منتظرم دوهفته دیگ برم

نه به این خاطر نیس چون قلب کودک شما هنوز اون مقدار صدای قلب طبیعی رو نداره .اینکه گفتن سالمه یعنی مشکلی نیس 

چمیدونم..پیش متخصص هم رفتم والا...فقط گفت منظم و نرناله.و جنین داخل کیسه اب و نمدونم ی همچین چیزای.. ...

تو کاغذ سونو چی نوشته؟باید تعداد ضربان رو بنویسه براتون

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

من قلبنی نیم۶هفته و۳روز تشکیل شده بود یک ثانیه گذاشت بشنوم زود قطع کرد

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
چمیدونم جدیدا اینطور شدن...خاهر شوهرمم نرفته بود سر بچهای قبلیش الان این یکی بهش گفتن حتماااا باید س ...

ها فقط مشکلشون پوله وگرنه خیلی ها نسل های قبل ب دنیا اومدن مثل پدر و مادرهای ما ن مدر و مادرهاشون سونو رفتن ن زایمان بینارستان شخصی 

هیچ مشکلیم نداشتن 

از فضا نیومده بودن ک

نه به این خاطر نیس چون قلب کودک شما هنوز اون مقدار صدای قلب طبیعی رو نداره .اینکه گفتن سالمه یعنی مش ...

پس چرا ب بعضیا میگن مثلا تعداد ضربان قلب بچتون ۱۵۰تا هست..ولی بمن گفته منظمه؟؟؟

الهی شکر💜